Jump to content

Advanced Key and Mouse Recorder 2.9.9.2


CaVeLL
 Share

Recommended Posts

Advanced Key and Mouse Recorder 2.7.0

hotkeybv8.png

Advanced Key and Mouse Recorder is designed to record and replay the keyboard and mouse activities for automating the plodding and repetitive tasks. You may utilize it to record and save mouse movements, mouse clicks, and keyboard keystrokes in any applications, such as a game, a painting application, a word processor and so on. When you need, you can replay the recorded activities for many times.

I N S T A L L N O T E S

1.) Unpack and install

2.) Reboot when asked

3.) Make sure program isn't running on background

4.) Copy cracked file(s) over original(s)

5.) When asked for a serial insert any 24 char long string

6.) Enjoy!

NOTE: Make sure you tick off automatic updates from options

Crackledeikten Sonra Rastgele Bir Serial Girip Lisanslayabilirsiniz..Fakat Yukardaki Kurulum Bilgilerine Dikkat Ediniz..!?

http://www.macro-expert.com/

Download : http://www.tnctr.com/s/?hOiB

Edited by CaVeLL
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

*** LİNK GÜNCELLEME ***

(tnctr/s kısa link servisi şuan için çalışmadığından dolayı link kullanılmamaktadır, @armut5 nickli üyemizin isteği üzerine arşivimdeki programı yeniden upload ediyorum)

Advanced Key and Mouse Recorder 2.7.0

dugme_indir.gif

http://rapidshare.com/files/189664937/Advanced_Key_and_Mouse_Recorder_v2.7.0.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Advanced Key and Mouse Recorder v2.9.8

keyandmause1.png

kbmainscreen.gif

11v1ati.jpgAdvanced Key and Mouse Recorder Klavye ve mouse hareketlerini kayıt eder. yürüme ve tekrarlayan vazifeleri otomatikleştirmek için klavye ve fare faaliyetlerini kaydetmek ve tekrar oynamak için tasarlanır. Sen, kaydetmesi için ondan faydalanabilirsin, ve fare hareketleri hariç, fare, tıklar, ve herhangi bir uygulamada keystrokesin olduğu klavye, bir oyun gibi, boyayan bir uygulama, bir sözcük işlemcisi ve böyle diğerleri. Senin, ihtiyaç duyduğun zaman, sen, birçok defa için kaydedilen faaliyetleri tekrar oynayabilirsin. Sıkı bir bütünleştirme programlayıcısı, kaydedilen faaliyetlerin hepsiyle düzenli, özel bir zamanda tekrar oynayabilir, veya bazı olayların, meydana geldiği zaman, diskin, boşluğun, alçak olduğunu özgür bıraktığı gibi, çıkarılabilir bir sürücü, varılır. Yollardan her ikisi, bazı insanlı olmayan vazifelere yapman için sana bir yeteneği verir.

AnaSayfası :

2v8k4g5.jpg

veya

veya

veya

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

Advanced Key and Mouse Recorder v2.9.9.2

product-header-mouse.gif

2nqdurq.jpg

Advanced Key and Mouse Recorder Klavye ve mouse hareketlerini kayıt eder. yürüme ve tekrarlayan vazifeleri otomatikleştirmek için klavye ve fare faaliyetlerini kaydetmek ve tekrar oynamak için tasarlanır. Sen, kaydetmesi için ondan faydalanabilirsin, ve fare hareketleri hariç, fare, tıklar, ve herhangi bir uygulamada keystrokesin olduğu klavye, bir oyun gibi, boyayan bir uygulama, bir sözcük işlemcisi ve böyle diğerleri. Senin, ihtiyaç duyduğun zaman, sen, birçok defa için kaydedilen faaliyetleri tekrar oynayabilirsin. Sıkı bir bütünleştirme programlayıcısı, kaydedilen faaliyetlerin hepsiyle düzenli, özel bir zamanda tekrar oynayabilir, veya bazı olayların, meydana geldiği zaman, diskin, boşluğun, alçak olduğunu özgür bıraktığı gibi, çıkarılabilir bir sürücü, varılır. Yollardan her ikisi, bazı insanlı olmayan vazifelere yapman için sana bir yeteneği verir.

2rxbdvp.jpg

http://rapidshare.com/files/294380623/Advanced_Key_and_Mouse_Recorder_v2.9.9.2_by_dryusufbal.rar[/CODE]

rar pass= [color=#FFFFFF]www.deslite.com[/color][/b][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • Editor

[center] [size="3"][b][font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#FF0000"]Advanced Key and Mouse Recorder[/color][/size][/font] [color="#0000FF"]2.9.9.6 Build 4464 incl Keygen[/color] 3.15 MB[/b][/size]

Homepage: [color="#0000FF"]http://mouse-recorder.macro-expert.com/[/color]

[color="#0000FF"]:download1:[/color]
[quote][color="#0000FF"]http://www.filesonic.com/file/u0VGc4A/Advanced Key and Mouse Recorder 2.9.9.6 Build 4464 incl Keygen.rar[/color]
[color="#0000FF"]http://www.fileserve.com/file/DZvaBPf/Advanced Key and Mouse Recorder 2.9.9.6 Build 4464 incl Keygen.rar[/color][/quote]
[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Ne yaptımsa bi türlü crakleyemedim. Advanced Key and Mouse Recorder her açışımda kullanıcı adı ve şifreyi istiyor.Ayrıca program içinde yaptığım recorda süre eklemek için dosyanın içini açtığımda da kullanıcı adı ve şifreyi istiyor. Windows formatladım ama yine de katılımsız daha düşük versiyonlarını yüklesemde son sürümü görüyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: bende görünen sürüm 2.9.9.6 yükledim. Kalan süre 0 olarak görüyor.Düzeltemiyorum.Programı her açışımda kullanıcı adı ve şifreyi girmek zorunda kalıyorum.

Edited by melancholy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...