Jump to content

Windows 8.1 Dosya Taşıma Hatası


osmansertbasar
 Share

Recommended Posts

7babzY.png

Arkadaşlar merhaba win 8.1 de kopyalama taşıma hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim. Çok yoğun olarak photoshop eklentileri indirdiğim zamanlar önce dosyayı açıp ps de bakıyorum ve ona göre isimlendirip klasöre atıyorum ancak ps de açtıktan sonra kopyalama taşıma ve yeniden isimlendirmeme izin vermiyor.Bazen restart attığımda dahi izin vermiyor ps dışında da bu hatayı verdiği oluyor nasıl düzeltebilirim.Unlocker gibi proğramlarla düzeltebiliyorsunuz ancak windowsta bunu nasıl düzeltebilirim...

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Dosya kopyalamada dizin adı ve dosya adı uzunluğu 255 karakter sorunu kaldırılmış. Fakat taşıma işleminde bu sorun var. Bence önce dosyaları kopyala. Emin olunca Silinemeyen dizininde  ismini "1-2-3"  gibi değiştir. sınırın altında kalınca silinir.. 

Link to comment
Share on other sites

Şöyle anlatayım mesela ben bu sorunu IObit unlocker ile halledebiliyorum. Şimdi grafik adını verdiğim bir klasörüm var ve bu klasörün içerisinde en az 15 ayrı klasör var. Bazen bu klasöre taşımadan önce indirilenler klasöründe 50 ye yakın dosya olabiliyor. Bunları o klasörde arşivlerkende önceden isimlendirmiş olmam bir önizleme resmi atmış olmam ve ne olduğunu net olarak belirledikten sonra arşivleme şeklime göre bu alt 15 klasörden birine türüne göre atmam gerekiyor. Ancak PS de bir dosyayı açtım bir önizleme attım yani .png, jpg türünde sonra isim vermek istiyorum isim vermiyor. Ardından PS yi kapatıyorum Ps çalıştığı için bu hatayı verebilir diye Ps yi kapattıktan sonra görev yöneticisinde Adobe ye ait Ps ye ait arkaplanda çalışan ne var ne yoksa işlem sonlandır yapıyorum ancak bu bazen işe yararken çoğu zamanda işe yaramıyor.Şöyle örnekleyeyim Photoshop için bir brush indirdim diyelim o brush u görmek ve isimlendirmek için brush dosyasını yüklüyorum.Yükledikten sonra Photoshop açılıyor ben bir önizleme alıyorum ve photoshop u kapatıyorum. Dosya ismi değiştirmek istediğim de izin vermiyor yukarı daki hatayı alıyorum. Yani dosya ismini 1 de yapsam hiçbir şekilde değişikliğe izin vermiyor. Bunu bazen IObit unlocker proğramı ile taşı komutu ile yapabiliyorum. Ama bunu Windows 8.1 de herhangi bir komutla yada dosyada oynama yaparak çözemez miyim?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...