Jump to content

Ne Düşünemiyorum Nedenin Yasak


casper0007
 Share

Recommended Posts

Zamanında neredeyse tüm yöneticilerle papaz olmuşluğum vardır,bununla övünmüyorum ama bu konuda yöneticiler tamamamen haklı.Yönetim kadrosunun değişmesini talep eden kişi,daha sonra yönetimin genişlemesine çark ediyor,işin daha da kötüsü tüm bunları kendisi dahil herkes biliyor ki yönetime girme umuduyla yazıyor.Lakin ne çare ki Türkçemizi doğru kullanamıyor ve derdini anlatamıyor.

Kardeş,yöneticilik mesaj çokluğu ile olmuyor,hatta konu çokluğu ile de değil.Öyle olsa zamanında Yeniçeriyan-i (Emre) ve daha niceleri olurdu.

Mevzu ne biliyor musun kardeş,çok zaman,çok emek ve liseli palilerle uğraşacak sinirin yanında doğru iletişim ve anlama,anladığını yorumlama buna göre de tavır takınma işidir adminlik ve yöneticilik.

Sen eminim harika bir gençsindir,zekisindir,çalışkansındır hatta ne bileyim süper bir yazılımcı da olabilirsin ama senden yönetici olmaz.Yanlış anlama,bu bir eksiklik değil.

Non Omnia Possumus Omnes.

Saygılar.

Kişiligin ve karakterin bu düşünceleremi seni yönlendirdi.

Bu zamana kadar yonetımde olmak aklımın ucundan geçmedi 

Karşı çıktıgım ve bu şahıs bu sıteye uymuyor deyıpte parmakla gösterdiğim kimse yok ayrıca herkes hata yapabılır.

Ben kimseyi karalayıp çöpe atacak yapıya sahip değilim o yuzden benı tanımadan benım hakkımda rol atama

Link to comment
Share on other sites

Kimse için yönetim kadrosu değişmez burada. Hele ki 2-3 kişinin beğenmiyor hoşlanmıyor olması bile hiç umurlarında olmaz. Kişilerin yazdıkları,düşündükleri,söyledikleri ne oldukları hakkında bir vizyon yansıtıyor zaten , olgunluk düzeyinde iletişim kuramayan, beyni bu yönde iletişim kuracak kadar gelişim göstermemiş insanlar var. Yaşı ufak olanları saymıyorum zaten. 

 

Herkes bir şekilde siyaset yapıyor zaten. Kimse abartmadığı sürece bir şekilde geçip gidiyor. Yönetim kadrosu konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum .

Link to comment
Share on other sites

Bu formu seviyom arkadaş. İşten güçten zaman bulabilsem bende paylaşım yapmak istiyorumda, ihşallah ileride oda olacak. Valla yönetimle dalaşmadığın müddetçe kimse sana karışmaz diye düşünüyorum. Adamlar (yönetim kadrosu, arada kız varsa affola :) ) bu formu ayakta tutabilmek için eminim ki ellerinden geleni yapıyorlardır. Kolay değil hem forumla uğraş hem aş iş peşinde koş, aralarında evli arkadaşlar vardır belki, eş çocuk çombalak :) kolay değil.. Allah bu ortamı bize sağlayanlardan, paylaşımlarıyla, yardımlarıyla katkı yapan herkesten Allah razı olsun..

Link to comment
Share on other sites

üzerime değil amma kendi fikrimi paylaşmak isterim...bu konu üzerine şunu söylemek isterim ''iştişare sünnetdir'' hadisi ile  kadro konusunda sıkıntı dan çok genişletilmesi daha uygundur,,farklı mezhep,din,dil,ırk yada siyasi görüş olabilir burdaki maksat hizmetdir..............

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...