Jump to content

1 gb 667 mhz ddr2 laptop ramleri


Muallim-i Ali

Recommended Posts

1gb667mhzramskt2.jpg

Özellik vs: http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=47&sp=calisma_frekansi=667mhz|ram_kapasitesi=1024mb|kullanim_tipi=ddr2|uyumlu_sistemler=notebook|

(laptopun anakartı 667 mhz ram'e kadar destekliyor - 2 gb a kadar ram takılabiliyor. işlemci amd turion mk36 2.0 ghz ekran kartı ATI Mobility Radeon Xpress X300 Max. 128 MB(paylaşımlı), varolan ram 512 mb ddr2 533 mhz )

Link to comment
Share on other sites

ben kingston tavsiye etmem kardesim.hi-level alabilirsin, twinmosta, ocz alabilirsin.ama kingstonun son zamanlarda ramlerinde sorun cıkıyor.sahtesinimi yapıyorlar nedir.kingston alacaksan özellikle chiplerin ustunde kingston yazmasına dikkat et derim.

Link to comment
Share on other sites

kingstone derimi (kingstone ramler cok kaliteli birde su sebepten kinstonlar uyumlucalsıyor diyelim 1. slot ramın twinmos 533 mhz.. böle bile olsa 667 sorunsuz calısıyor (kendini 533 e yavaslatıyor) ben ibm 233(müydü ne ) öle bi eski rami olan bir laptobuma kingstone512 mb 533MHZ mhz kinstone takmistim sorunsuz calısıyordu ki ramleri sonuna kadar zorluyordum..)

simdiki masaüstü pcim 667 twinmos 2x1 GB var dual calısıyor manyak performans veriyor..

kısaca tüm ramler güzel hepsi ii hi-level twinmos vs ama kinston un farkı farklı marka ramlerle coook uyumlu calısması.

(ayrıca arkadaslar haklı piyasada bol miktarda sahde kinstone var.. güvenilir yerlerden al 8ayrıca diğer ramlerde de aynnı sorun var kacar RAM.!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...