Jump to content

Steam Dersleri 3 - Steam Teması Nasıl Değiştirilir


NoobAccountant
 Share

Recommended Posts

Steam Temaları Nasıl Değiştirilir?
 
Yukarıda verdiğim linki ziyaret ederk bir çok steam temasına ulaşabilirsiniz. Bu temalar ücretsiz indirilebilir. İndirme işlemleri için videoyu izleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey siteden tema indirip tema içeriklerini steam klasöründeki skin klasörüne taşımak. Sonrasında steam üzerinden tema seçim işlemini yaparak temanızı aktif edebilrisiniz.
 
[media]https://www.youtube.com/watch?v=iQYW-XRP7VY[/media]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By eXtrmE_sPoRtS
      Aralarında benim de bulunduğum Türkçe Yama Çıktı;
      %100 Shadow of the Tomb Raider Türkçe Yama
    • By ahmetbayram5
      son 3 gündür steam'de age of empires 2 hd açılmıyor.güncellemeleri tamam.sildim yeniden yükledim gene olmadı.windows 7 32 bit professional kullanıyordum xp'ye döndüm gene olmadı.tekrar windows 7 yükledim gene olmadı.bütün sürücüler güncel. steam'deki diğer oyunlarım cs strike,cs go açılıyor ama sadece age of açılmıyor.3 gündür denemediğim şey kalmadı.çakıştığı program falan vardır diye format attım,masaüstüne gelince steam dışında hiçbir şey yüklemedim gene olmadı.lütfen biri yardım etsin.teamviewer ile bağlanıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.cevaplarınızı bekliyorum
    • By NoobAccountant
      Steam Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?   Steam kullanıcı adı sizlerin oyunlarınızda kullandığınız isimlerdir. Hesaı ID ismi asla değiştirilemez. Lütfen eğitimimizi izlerken anlatımlara dikkat edin. Bu işlemi yapman için ayarlar kısmında arkadaşlar sekmesinde yer alan kullanıcı adı kısmını değiştirmeniz yeterli olacaktır.   [media]https://www.youtube.com/watch?v=R6VMYgWKops[/media]
    • By NoobAccountant
      Steam Oyunları Nasıl Yedeklenir?   Bir süre sonra format atmanız yada bilgisayar değiştirmeniz gerektiğinde oyunlarınızın yedeğini almaya ihtiyaç duyarsınız çünkü oyunlarımızın büyük olabilir ve yeniden indirmek "Adil Kullanım Kotamızı" ayın başında aşmamıza neden olabilir. Bu yüzden videodaki anlatım ile sizlerde oyunlarınızın yedeklerini alabilir ve yeniden kurabilirsiniz.   [media]https://www.youtube.com/watch?v=Te54mr1DuUA[/media]
    • By NoobAccountant
      Intro Nedir? Intro bizim kullandığım şekli ile paylaşılan video öncesi izleyiciyi karşılayan kısa tanıtım videoları,gösterileridir. Makalemde sizlere intro hazırlamak için 3 farklı yöntem göstericem. Bunlardan ikisi ücretli yazılımlar ile yapılabilirken 1 tanesi online olarak bir siteye ücretsiz üye olarak hazır şabonları düzenleyerek yapabilirsiniz.
       
      [media]https://www.youtube.com/watch?v=hwSzAky0DBk[/media]
       
      Intro Nasıl Hazırlanır? Intro hazırlamak için öncelikle isterseniz ücretsiz imkanlardan biri ile başayalım.
      1- IviPid
      Yukarıda adresini verdiğim siteye ücretsiz üye olarak videoda gösterdiğim şekilde hazır şablonları çok pratik bir şekilde düzenleyerek bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz. Üstelik bu intro şablonlarının hepsi HD kalitesinde.
      2- Sony Vegas
      Sony firmasının Vegas yazılımı ile sizlerde kendi intro videolarınızı hazırlayabilirsiniz. Bunun ile ilgili hazır şablonlara ulaşma ve düzenleme hakkında kısa bir anlatımda videoda mevcut. Yapmanız gereken videodaki adımları izlemek.
      3- Adobe After Effects
      Adobe firmasının yazılımlarından After Effects ile Sony Vegas yazılımına göre daha detaylı intro hazırlama işlemleri yapabilirsiniz. Hazır şablon indirme konusunda da makale ve videoda sizlere destek olacağım.
      Nasıl Şablon İndireceğim? Bu konudaki en büyük kaynağımız YouTube. Yazmanız gereken cümle "free intro template sony vegas" yada "free intro template after effects". Çıkan sonuçlardan izleyerek beğendiğinizi uygun yazılımınıza göre indirip düzenleyerek kendi intro videolarınızı elde edebilirsiniz.
      Sonuç Intro kullanımı kanal veya hazırladığını video kalitesi açısından öneriyorum. Bu hazırladığınız içeriklere emek verdiğinizi ve izleyicilerinize değer verdiğinizi ayrıca yaptığınız işinde kaliteli olmasını sağlar. İzleyenler sizin diğer kanallardna farklı olduğunuzu anlar ve abone sayınız sadece kaliteli içeriğinize bağlı olarak geçici takipçiden çok sabit takipçi ile ilerlemeye devam eder.
      Ayrıca intro hazırlamak en temel seviyede sizlerin video edit (düzenleme) yeteneklerinizi de geliştireceğinden farklı bir alanda bilgi sahibi olmuş olacaksınız. Kim bilir belki zaman ilerledikçe kendinizi içerik indirip arşivleyenden, içeriğin kendini oluşturanlar arasında bulabilirsiniz.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...