Jump to content

Yeni 3DMark06 rekoru: 25,733


skyman

Recommended Posts

Yeni 3DMark06 rekoru: 25,733

habergp3.jpg

Artık sahneye geri dönme vaktinin geldiğini düşünen Shamino dönüşüne muhteşem 3DMark06 gösterisi ile başladı.

İki adet , herbiri 918 MHz çekirdek ve 1224(2448 DDR) MHz hafıza değerlerine OC edilmiş 8800 Ultra kullanan Shamino kartların soğutmasında kuru buz kullandı. Bir adet 5082MHz'e OC edilmiş (462x11) Core 2 Extreme 6850'yi de sisteme ekleyip birkaç kupa sıvı nitrojen ile soğutma yapan Shamino, 3Dmark06'da 25,733 puan alarak dünya rekorunu da kırmayı başardı.

Şimdi Shamino'nun amacı bütün sistemini sıvı nitrojen ile soğutup kendi rekorunu kırabilmek ve 26,000 3Dmark puanını aşabilmek.

Chip Online

Link to comment
Share on other sites

Gereksiz işler işte. Bende takıldım bi ara ama bişeye yaramıyo ;) İmza da yazıyor soğutma falan filan var bende de ama gereksiz yaw bi yerden sonra sıkıyor. Zaten ram anakart ekran kartı yeterli oldumu kullanacağınız program veya oyun size gerekli doyumu sağlıyor. Neyine yaradı sanki bu rekoru kırmak merak ediyorum. Hadi hiç ısınmayan bi ekran kartı üretse anakart üretse de öyle rekora geçse adam diyeyim bu şekilde hiç bir değeri yok. Evde böyle bi durum olduğunu düşünsenize.. Anneee sıvı nitrojeni getiiiiir.

Link to comment
Share on other sites

bu nitrojen..15 dk sona bitince ne oluyor.....peki rekor noluyor...anlık eglence bunlar.. uçakta yerden maytap ile fırtlatıldı üzerinde hiç yakıt yoktu ses hızını 10 kat aştı....sonuç ne yakıt bitti olay pofff ..yorgan gitti kavga bitti...

Link to comment
Share on other sites

bende bir fuarda görmüştüm su soğutma ile ilgili hazırlanmış bir kasa çok etkilendim bi ara çok düşündüm ama kaba bir matematik yapınca o soğutmaya vereceğin parayla kendi sistemimide üstüne katıp çok daha deli bir konfigiasyon çıkartıyordum anladımki para tuzağı :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...