Jump to content

İşe Yatkın Telefon: K320i


trendmark

Recommended Posts

İşe yatkın telefon: K320i

2249124.jpg

Sony Ericsson’un iş ihtiyaçlarına cevap veren kameralı en son telefonu K320i duyuruldu. Kompakt ve şık bir görünüme sahip olan K320i’de etkileyici uygulamalar bulunuyor. K320i’de bir iş arkadaşı olarak, Bluetooth, otomatik Bluetooth eşleştirme, PC senkronizasyon ve “push” e-posta desteği yer alıyor. İş uygulamalarına ek olarak K320i’de, 4x zumlu dijital kamera ile müzik ve video için medya oynatıcı da bulunuyor.

K320i, kullanıcılara Bluetooth teknolojisi ile bilgisayar ya da bir başka telefona veri aktarımı ya da kulaklık ile görüşme yapma gibi kablosuz imkânlar sunuyor. Sony Ericsson'un otomatik Bluetooth eşleştirme yapan ilk telefonlarından biri olan K320i, kullanıcıya bir başka Bluetooth aksesuar ile ilk seferde şifreleme gerektirmeyen çok kolay bir bağlantı olanağı sunuyor.

Sony Ericsson K320i'de “push” e-posta uygulamasının yanı sıra sürekli bağlantıda kalabilmek için çeşitli özellikler de sunuluyor. Böylelikle mesajlar doğrudan cep telefonuna gelebildiğinden iş dışında da önemli e-postalara ulaşılabiliyor.

K320i, gerek “yapılacaklar listesi”, gerekse telefon defteri ve ajandanın sürekli güncel kalabilmesi için bilgisayar ile kolayca senkronize edilebiliyor. Bunun için ürün kutusunda USB kablosu ve senkronizasyon yazılımı yer alıyor.

İş İnternet'te sörfe gelince, üründeki eksiksiz HTML tarayıcı, en son haberlere ya da gösterimdeki yeni filmlerin bilgilerine hareket halindeyken bile ulaşılabilmeyi sağlıyor. K320i, entegre hoparlörü ile ofis dışındaki gerekli durumlarda anında bir telekonferans cihazına dönüşüyor.

Bir GPRS 900/1800/1900 telefon olan K320i, Ekim ayından itibaren gizemli gümüş, gri ve açık kahve renklerde satışta olacak.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...