Jump to content

Sd Kart Kafayı Yedi!


bayram8
 Share

Recommended Posts

Telelefon sony xperia m5 geçenlerde yeni bir sd kart aldım sandisk 32gb kamera depolama yerini sd kart olarak seçtim ama veriler depolanırken hata oluştu diye bi uyarı aldım bende biçimlendirdim daha sonra bu şekilde oldu ve ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

 

Screenshot_20161003-174952.png

Screenshot_20161003-174946.png

Edited by bayram8
Link to comment
Share on other sites

5 saat önce, porketles yazdı:

Son attığın resim gayet normal.Dosya isimleri xperia z2 im de de aynı.Bir sıkıntı görünmüyor.Veri yazmada-okumada bir sıkıntı var mı?

Evet dediğim gibi fotoğrafları kaydederken hata veriyor bazende taşıma yapacağım sırada giriş-çıkış hatası diye bir hata alıyorum ve 1.resimde dosya isimleri olması gerektiği gibi değil. (hhtjsr diye başlayan dosya sende de var mı ?)

5 saat önce, serdarbolater yazdı:

Selam Dostum ,
Telefon ortamından bilgisayar ortamına al SD Kart 'ını bilgisayar 'da formatladıktan sonra telefona tak ve tekrar telefon üzerinden format ve test et.
Saygılarımla,

Aleykümselam

Evet dediğin gibi bilgisayarda formatladıktan sonra telefondan biçimlendirdim sonra tekrar bu hale geldi ayrıca telefonuda formatladım.

Edited by bayram8
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By tenekecezve
      Intel, 'Edison' adını verdiği SD kart boyutlarındaki mini bilgisayarını tanıttı. Linux işletim sistemi ile çalışan bu bilgisayar, çok düşük güç tüketimi, sahip olduğu özel uygulama mağazası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.Açıklama da bulunan İntel CEO'su Brian Krzanich, Edison'un çıkış tarihi için 2014 yılının ortalarını işaret etti.
       

       
      2014 yılı teknolojik açıdan bir hayli hareketli geçeceğe benziyor.. Birçok teknoloji firması 2014 yılı için kozlarını birer birer oynuyorlar. CES 2014 elektronik fuarınında yeni teknolojilere katkısı büyük. CES'te bugün boy gösteren Intel giyilebilir ve bağlantılı teknolojiler alanında bulunan ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu.
       


      Intel'in bu mini bilgisayarı gücünü 22 nm transistör teknolojili çift çekirdekli Quark SoC'tan alıyor. Intel CEO'su Brian Krzanich tarafından 'tam bir Pentium sınıfı PC' olarak tanımlanan Edison, bütünleşik Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarına da sahip.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...