Jump to content

Monster Abra A5 V8.1.2 Ve Abra A7 V6.5 Arasında Kaldım


MaDTuRk
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum ve monster karar verdim adam gibi bir ilgi ve servisi olduğu için başlıkta belirtiğim gibi iki model arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ben büyük ekran seven biriyim ama Abra A5 V8.1.2 beni tasarımı görünümü klavyesi ışıkları cezbediyor ve bazı üstünlükleri ayrıca eklemekte gerekir sizce hangisi uzun vade de iyi olur. 

17 inc birinin ekranı ve ekran kartı daha düşük ıps yok ıps ekler isem 4300 gibi bir fiyat oluyor 

15 inc alır isem hem daha şık bir tasarıma sahip pc olacak hem ekran kartı daha iyi hem ıps ekran ssd daha hızlı ve 17 ıps ile alırsam 4300 oluyor aynı fiyata. 15 inc te hem 16 gb ram ekliyorum hem ssd
oluyor hem 1 tb hdd olmuş oluyor aynı fiyata. 

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V8-1-2.html#.WFP66huLSUk

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html

15726301_1268598673247838_7537617151920620200_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

12 saat önce, RaZoRWounD yazdı:

Tartışmasız A5 ram ekletme şansınız varsa 16 yaptırın uzun vadede çok faydalı olacaktır 8 gb yetersiz günümüz oyunları için bana göre(uzun vadede sıkıntı çıkartır çünkü)

Orası öylede 17 inc istiyor gönlüm büyüğe alıştım çünkü ram diğerinde de artırılabilir ama ekran büyümez

Link to comment
Share on other sites

11 saat önce, MaDTuRk yazdı:

Orası öylede 17 inc istiyor gönlüm büyüğe alıştım çünkü ram diğerinde de artırılabilir ama ekran büyümez

Valla sana kalmış avantajlarmı yoksa daha düşük pil ömrüyle kocaman ekranmı 15 inc ideal bir ekrandır 17 inc alırsa bir çok sorunlada karşı karşıya kalacaksın örnek veriyorum simgeler kimi zaman küçük gelecek mesela eski bir oyun oynadığınıda ekran yetersiz gelecektir web tabanlı (site üzerinden oynanan) oyunların büyük çoğunluğu bu çözünürlüğü desteklemiyor ekranında küçük kalacaktır vs tercih sana kalmış 2sinden birini alacak olsam tereddütsüz rami 16 yaptırıp a5 alırdım her ne kadar monsterden nefret edip msi fanı olsamda yani şahsi fikrim bu yönde :)

Link to comment
Share on other sites

ben 17.3 tercih etmezdim ne olursa olsun taşıması falan zor oluyor kim ne derse desin benim gibi çok seyahat eden biri için tasarım ve ağırlığı da önemli bende monster tulpar t5 v4.1 (clevo p650se7 / sager np8651) var bir ay kadar bekledim çok memnunum 5 kiloluk 17.3" bir laptop bence laptopun taşınabilirliğini öldürüyor.

Link to comment
Share on other sites

Bugün Kadıköy deki monster mağazasına gittim mağaza gerçekten muazzam Harika çalışanlar çok ilgili satın almadan önce bi cihazları incelemek istedim 15.6 inç 965m ile 17 inç 960m baktım 17 inç bakıp 15 geçince 15 inç oyuncak gibi geliyor ve asla internette gözüktüğü gibi değil 17 inç malzeme kalitesi ne bayıldım 17 inç alacağım çok beğendim tasarımını malzeme kalitesini. Bi ürün alırken bence ilk servisine bakın bem vatan dan acer aldım 6 ay uğraştım paramı zorla aldım. Monster ömür boyu bakım ücretsiz yapıyor 6 ayda bir fan temizlik macun değişimi ve aldığınız parçayı ücretsiz takıyorlar acer bi hdd takmaya 70 lira istemişti benden garanti li olduğu halde. Cihazlarda oyunlar test programları herşey var oynayabiliyor sunuz. 17 inc sevdim ayrıca 15 inc bana göre degil ya sırt çantası ile taşıdığım için benim için sorun olmuyor

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...