Jump to content

800mb'lık filmi 2 cd'ye nasıl yazdırırım.


cuma_08

Recommended Posts

Elimde internetten indirdiğim 785 mb'lık bir film var. 1 cd'ye yazdıramadım sığmıyor. Elimdeki cd'lere de ancak 715 mb'lık yazılabiliyor. Ben de filmi ikiye bölerek 2 cd'ye yazmak istiyorum. Mesela 1. cd 650 mb'lık olacak geri kalan kısmı da 2. cd'ye yazmak istiyorum nasıl yapabilirim. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Filmi nero da film olarak yazdırırken kodlama ile belli oranda sıkıştırır (vcd formatında) olmadı nero da overburn deneyebilirsin, bir de clipcd diye bir program olacaktı ikiye bölmek için. Olmadı en son winrar ile iki partlık sıkıştırma yapıp iki cd ye yazabilirsin, kullanmak içinde önce ikisini birleştirmen gerekecektir. kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

nero 7 elinizde tam sürüm olarak varsa filminizi kolaylıkla mp4 de dönüştürebilirsiniz.

filmin ismi dejavu ve mp4 formatında zaten. ve toplam 785mb. gittim bir tane 800 mb. kapasiteli bir cd aldım. Ona yazacağım nero'da. :rolleyes:

Fakat 1.3 gb'lık bir film olsaydı onu nasıl iki cd'ye yazabilirim daha basit bir anlatımı yok mudur bunun acaba? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Bu işlerde genelde Ulead Video Studio Programını Kullanırım. Videolar üzerinde pek çok işlemi başarılı bir biçimde yapabilen bir yazılımdır.. Ayrıca mp4 için 785 mb da oldukça fazla, yani nero da hala şansınız var :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

mp4 formatında başka bir filmi cd'ye yazdım ve tv'ye takılı dvd player da izleyemedim. :) dvd divx, dvd, mp3 vb. formatları destekliyor. acaba filmi mp4'ten başka bir formata mı dönüştürmeliyim ve nero'da bu yapılabiliyorsa hangi bölümünden yapılıyor? :D

Link to comment
Share on other sites

1- Nero Vision ile farklı formata dönüştürebilir ve bölebilirsin.

2- Total Video Converter ile farklı formata dönüştürebilirsin. (Nero ile Mp4'e dönüştürdüğümde daha büyük olan dosya, Total Video Converter ile Mp4'e (ipod mp4) dönüştüğünde daha küçüktü (%50 kadar).

Link to comment
Share on other sites

Divx playerlar sadece divx ve xvid diye biliyorum. [ hiç değilse bizim evdeki LG mp4 oynatmıyor onu biliyorum :) ] o yuzden bence Dr Divx ile divx e çevir. Hem o sırada boluyorda. Olmadı googleda mp4 splitter diye arat elbet bir iki program adı bulursun :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...