Jump to content

NERO sorunu


darkaura

Recommended Posts

dvd kopyalamak istiyorum, şimdi kopyalanacak dvd +R , yazacağım medya dvd-R, dvd'den dvd'ye yazacağım,daha önce medya türünden dolay ısıkıntı vermiyordu kopyalıyordum şimdi ise ayar yap diyor, + - ayarı medya türleri uyuşmuyor diyor.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Size yardımcı olabilecek bir alıntı :

"Diğer taraftan yazma hızlarında da en çok iddialı olan bir standarttır. DVD-R medyalardan çok daha sonra piyasaya sü¬rülmelerine karşın, hız konusunda çok kısa bir sürede DVD yazma teknolojisinin ula¬şabileceği maksimum hız seviyesi olan 16x'e ulaşmayı başarmıştır. Henüz ülke¬mizde olmasa da, 16x hızını destekleyen DVD+R medyaların birer birer öncü disk üreticileri tarafından piyasaya sürülmeye başlandığını görmekteyiz.

DVD+R disklere de CLV tekniğiyle veri yazılır. Ancak bu süreç sırasında özellikle hata düzeltme alanında DVD+R disklerin bilinen bir üstünlüğü vardır. Bu yüzden DVD replikasyonu gibi çoğaltım, veri depo¬lama ya da kopyalama işlemlerinde DVD+R diskler daha çok tercih edilir.

DVD+R'ların bir diğer önemli özelliği de uyumluluktur. Bu standardın en son ge¬liştirilen bir standart olması nedeniyle, üreticiler uyumluluk konusunda DVD-R'larda görülen bazı olumsuz spesifikasyonları, bu standartta gidermiş durumdalar. Dolayısıyla DVD+R'ların daha fazla sayıda DVD cihazıyla sorunsuzca kullanılabileceğini söylemek yanlış olmaz."

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...