Jump to content

Mail kontrolü hakkında


serkan85

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar ;

Bir programa ihtiyacım var fakat programın ismini bilmiorum sadece yapmak isteğim şey hakkında bilgi veriyim.

Programın amacı internet cafe gibi bi ortam düşünün ana makina üzerinden client olan bilgisayarlardan atılan mailleri ana makina üzerinde kayıt yapma işlemi. Ben hakkaride askerim bu işlemi askeriye kurulan bilgisayar öğrenim kursu için kullanılacaktır sadece önlem için .

Şimdiden teşekkür ederim !

Link to comment
Share on other sites

Email Spy E-posta Takip Programı

007spyb.gif

E-posta iletilerini kayıt altına almak (POP3/SMTP)

İzlediğiniz PC’den gönderilen ve alınan tüm e-posta iletilerini kaydeder ve saklar. Outlook, Outlook Express, Eudora ve diğerleri gibi TÜM POP3 ve SMTP destekli e-posta servisleri ile çalışır!

Email Spy casus programı gizli çalışır ve bilgisayarın hiçbir yerinde görünmez. E-mail okuma programlarında gelen ve giden bütün mailleri gizli bir şekilde takip eder. Takip ettiği mailleri hem kendi gizli hafızasında daha sonra bakmanız için kaydeder hemde belirlediğiniz bir mail adresine gizli bir şekilde yollar. Email SPY Microsoft Outlook 2000/XP/2003/2007, Microsoft Outlook Express 5/6, Windows Vista WinMail and IncrediMail mail okuma programlarında çalışır.

Kayıt dosyasının dışa gönderimi- E-mail SPY kayıt dosyalarını Microsoft Excel, HTML, CSV, Düz Metin ve XML gibi 5 farklı formatta dışa gönderebilirsiniz!

Kayıt filtreleme- Kaydedilmiş verileri tarihe göre kolaylıkla görebilme özelliği vardır – E-mail SPY uzun süre çalışıyorken ve sadece belirli bir günde neyin kaydedildiğini görmeniz için mükemmel bir özelliktir.

Özel kayıt dosyası konumu- E-Mail SPY, veri kayıt dosyasını istediğiniz her yerde saklayacak şekilde yapılandırabilirsiniz – ister lokal olarak makine üzerinde ister bir ağ sürücü, harici bellek veya herhangi başka bir yerde!

İşlem yapılmadığında zaman aşımı- PC belirtilen bir süre boyunca inaktif durumda olduğunda E-Mail SPY’nin makineyi izlemesi otomatik olarak askıya alınabilir.

Takvimli çalışma özelliği – E-Mail SPY’i otomatik olarak belirli tarihlerde ve saatlerde başlayacak veya duracak şekilde, veya haftanın her günü aynı saatte çalışacak şekilde yapılandırabilirsiniz!

Kayıtların otomatik silinmesi- E-Mail SPY, belli bir hacimde veri veya klavyeden karakter kaydı gerçekleştikten sonra otomatik olarak eski kayıt dosyalarını silebilir.

Çalışma Önceliği Ayarı – E-Mail SPY sisteminize adapte olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Program içerisindeki dahili “Çalışma önceliği” uygulamasıyla, sistem özelliklerinize bağlı olarak E-Mail SPY'ın mümkün olduğunca hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz!

daha fazla bilgi için :

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Maiileri kontrol etmek neyin önlemi olabilir ki?

Mailleri kontrol etmek zorundayız çünkü doğunun en ücra köşesindeyiz Hakkaride sonuçta böyle bir önlem almak zorundayız zaten benim kendi isteğim olan birşey deil Yönetmelikte geçerli olan birşey

Mantık şu herhangi bir askeri bilgi bir yere sızma yapıyormu yapmıyormu amaç bu başka bir şey deil

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...