Jump to content

Bluetooth Saatler Yolda


trendmark

Recommended Posts

Bluetooth saatler yolda

2253692.jpg

Saat ve moda aksesuarlarının sırda dışı ismi Fossil ve cep telefonu ve Bluetooth teknolojilerinin öncü isimlerinden Sony Ericsson, çeşitli tarzlarda Bluetooth saatler yaratmak için yola çıkıyor. Ortaya çıkacak bütün bu saatler Sony Ericsson'un Bluetooth destekli telefonlarına “görünmez” şekilde bağlanacak.

Fossil, ABACUS MobileWear ve FOSSIL Caller ID grubu saatlerini piyasaya sunacak ve Sony Ericsson da işbirliği kapsamında oluşturulmuş özel ürünlerini tanıtacak. Ortaya çıkacak bütün bu saatler Sony Ericsson'un Bluetooth destekli telefonlarına “görünmez” şekilde bağlanacak.

Sony Ericsson'un, entegre mobil iletişimdeki sınırları genişletmek için cep telefonu ve aksesuarlarındaki ileri teknolojiye daima önderlik etme hedefi, Fossil'in saat objesinin geçirdiği evrim sürecindeki kaçınılmaz Bluetooth saat hedefi mükemmel bir birliktelik yaratmış oldu. İşbirliği sayesinde “kol saatleri” artık sadece zaman göstergesi olmaktan çıkacak ve çok şık bir kol saatini, kişiye özel kullanıcı ara yüzüyle, çağrılara cevap verilen ve cep telefonundaki müzik ve görüntülerin idare edildiği vazgeçilmez bir mobil iletişim aracı haline getirecek.

İşbirliği, Sony Ericsson'un Bluetooth saat yaratma hedefini gerçeğe dönüştürmesi anlamına gelirken aynı zamanda mobil iletişimin de heyecan verici geleceğini belgeliyor. Bu, Sony Ericsson'un mobil iletişim ve Bluetooth konusundaki yenilikçi marka algısını tetiklerken, Fossil gibi bir ortak ile de teknoloji anlamında gerçekten yenilikçi olan bu saatlerin, hem çok özel hem de kullanıcılar tarafından aranan saatler olmasını sağlayacak.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...