Jump to content

Vistada çaLışan NERO!


SenS

Recommended Posts

arkadaşLar naptıysam oLmuyor nero 6-7-ve en son 950mb nero 8 çektim gene vistada kurulum bir türLü oLmuyor deLimek üzereyim :D noLur biri yardm etsin aşağıdaki resimdeki gbi hata aLıyorum sürekLi biri bu hatayı söLesin bana... windows vista ultimate 64 bit kuLLanıyorum 1 haftadır nero kuramadım :/ bu hata kuruLum sırasında çıkıyor sürekli...

hatary6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hata nero'da olmayabilir.

Aşağıdaki linke gözatın. Vista uyumlu olduğu bildirilmiş.

Sürüm: 7.10.1.0

System requirements

* Microsoft® Windows 2000 (Service Pack 4 or later); Windows XP; Windows 2003 server; Windows XP Media Center Edition 2005 (Service Pack 2 or later), Windows Vista (except for Nero ImageDrive, Nero Search and Nero Sipps)

* Microsoft® Windows XP Professional x64 Edition (all applications besides InCD, Nero Scout and Nero ImageDrive work in the x86 emulator that allows 32-bit Windows applications to run)

* Microsoft® Windows Vista x64 Edition (all applications besides InCD and Nero DiscCopy work in the x86 emulator that allows 32-bit Windows applications to run)

* Microsoft® Windows Internet Explorer 5.5 or later

* 800 MHz Intel® Pentium® III or AMD Sempron™ 2200+ processors, 128 MB RAM (512 MB RAM for Windows Vista)

* 1.5 GB hard disk space for a typical installation of all components

* Graphics card: min. of 8 MB video memory, min. resolution 800 x 600 pixels, and 16-bit color settings (DirectX9 compatible graphics card for Windows Vista)

* CD, DVD, Blu-ray or HD DVD recordable or rewritable drive for burning

* Microsoft® DirectX 9.0c (April 2006) or later

Link:

http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-up.php[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

System requirements

Microsoft® Windows 2000 (Service Pack 4 or later); Windows XP; Windows 2003 server; Windows XP Media Center Edition 2005 (Service Pack 2 or later), Windows Vista (except for Nero ImageDrive, Nero Search and Nero Sipps)

Microsoft® Windows XP Professional x64 Edition (all applications besides InCD, Nero Scout and Nero ImageDrive work in the x86 emulator that allows 32-bit Windows applications to run)

Microsoft® Windows Vista x64 Edition (all applications besides InCD and Nero DiscCopy work in the x86 emulator that allows 32-bit Windows applications to run)

Neronun Sitesinde boyle diyor bence Lite versiyonlardan birini cek ve dene hatta katılımsız kurulumları dene :D

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar sorunu hallettip vistayı aktif etttim sanıyordm fakat aktivasyn tam olarak olmamş aktive işlemini yaptıktan sonra sornsuz kurdu

aynı problem bende de var tam olarak nasıl hallettin anlatabilirmisin

Link to comment
Share on other sites

vistayı aktive etmediysen kurdun programlar çalışmayabilir.

aktive ettim hatta microsoftun sitesine bile kaydettim

şimdi neroyu programlardan ne kaldırabliyorum nede yükleyebiliyorum

beni buraya yönlendiriyor

Please register to see this content.

sinir oldum açıkçası...

bi anlayan yokmu arkadaşlar... :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Bilgisayarını yeniden başlat F8 bas güvenli kipte başlat bu nedemek herşey kapatılıyor explorer haric ozaman artık kaldırıla,bilir hale gelecektir nero... en sonunda baktın kalkmamış ama çalışılırlılığını yitirmişse tekrardan F8 güvenli kipte çalıştır pcni. Başlat Çalıştır regedit Yazıyorum açılan pencere pc,mizin cekirdek merkezi burası çok önemli arkadaşlar sadece yapacağınız iş için yoğunlaşmanızı öneririm yoksa küt gider pc ve acılmaz format atmak zorunda kalırız. CTRL-F Yapıyoruz gelen kutucuğa Nero-6-7 hangi sürümü kullanıyorsak onu ekleyerek aratıyoruz sağtarafta çıkan değerleri NERO olan Alanları temizliyoruz AMA (Dikkat) Diğer Çalışır konumlar için (Dikkat) bir program yüklediğimizde işletim sistemi ve diğer benzeri programlar arasında sıtatic bir bağ oluşur ve bunlarıda kaldırmamız dikkat etmeden hareket etmemiz işimzi basitleştirelim derken zorlaştırmış olruz baylar bayanlar... sağ panel açılımların takibinde silim işlemlerimizi yapmamız gerektiğini belirtirim...

He Bu arada arkadaşlar pc sine öenm verenler setup exe ile silme yaptıktan sonra geri kalanları manuel olarak temizler pc sini sevenler ve dikkat edenler yapar :)

Link to comment
Share on other sites

Bilgisayarını yeniden başlat F8 bas güvenli kipte başlat bu nedemek herşey kapatılıyor explorer haric ozaman artık kaldırıla,bilir hale gelecektir nero...

sağol dostum da güvenli kipi bilmeyen yoktur herhalde sorunumu hallettim unistall programlarıyla

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...