Jump to content

Tavsiyenıze ıhtıyacım var Digital Kamera alacagım


minimini

Recommended Posts

selam,

Aıle çekımlerı ,bol bol deniz üzerindeyatta nemlı ortamda cekım yapacagım.Internetten alacagım çunku bodrumda yaşıyorum ve burada hem çesıt yok hemde cok pahallı.

kEndım baktım ama dvd kayıtlı, kaset kayıtlı vss dıye çeşitlerı var.Bana depolama bırımı en ''bulunur '' ve her yerde pc ye kolay aktarılır bır model lazım. Kaset mı olur acaba??

ıkıncı ıse kolay kullanılır turkçe menulu ve makul fıyatlı.Foruma ılan verıp ıkıncı el almak ısterdım ama kredı kartı ıle alacagımdan nakıt olmayacagı için aramızda kı arkadaşlara ılan bırakmadım sıfır almak zorundayım.

Özellıklerını çok anlayamadıgım için sıze anıştım. şu anelımde analog kamera var fakat dıgıtal olmadıgından dvd ye attırmak için fotografçıya taşınıyorum.

bu yuzden dıgıtal almak ıstıyorum .göruntu kalıtelı olsun, tarıh zaman ayarı, bı kaçta efektı olsa yaterlı sanırım. ama zoom özellıgınıde bıraz iyi tumak ıstıyorum.

300 mıl na kadar bırşey olabılır. Ama bıraz daha gecebılırım.

almam için yardım edermısınız?? hepsı burada ıntenet sıtesınden bakarsanız ii olr ordan alışverış yaptım hıç bı sorun çıkmadı şimdiye kadar bana tavsıyenız nedır?? saygılar.

Link to comment
Share on other sites

kamera tavsiyesinde bulunamam ama eğer 2. el güzel bişi olsun kredi kartı olsun taksit olsun diyorsan mesela gitti gidiyoru tavsiye ederim güvenliği bizzat test edilmiş onaylanmıştır defalarca kez alışveriş yaptım kusursuz işliyor sistemi ayrıca bir problem olursa daha paran adamın eline geçmeden geri iade edebiliyorsun sistemini bir incele derim ben

Link to comment
Share on other sites

SONY DCR-DVD106E DVD VİDEO KAMERA hem görüntü hemde görünüş bakımından çok iyi bir üründür. Lensi carl zeiss lenstir. DVDye kayıt yapma özelliği ve hafıza kart girişi vardır. Sonnynin orta düzey en iyi kamerasıdır. Fiyatı 800lira civarıdır.

Link to comment
Share on other sites

çok pahallı bır şey ıstamıyorum..yolladıgım fıyatlarda alacagım şimdilik. bır tane daha var analog dıgıtalı pc ye aktarma olayı yuzunden istıyorum.o yuzden fıyatı bu yolladıklarım gıbı olsun bunlar gıbı bır şey secelım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...