Jump to content

Avukatlara Bilgisayar Kampanyası


trendmark

Recommended Posts

Avukatlara bilgisayar kampanyası

2263116.jpg

İnfronic ve AvukatPro, avukatlara yönelik bilgisayar kampanyası başlattı. Kampanyada Dell markalı masaüstü ya da taşınabilir bilgisayar ile AvukatPro yazılımları, elektronik Resmi Gazete aboneliği ve Yargı Dünyası yayınından oluşan paket 839 dolardan başlayan fiyat ile sunuluyor.

Geçmişte polisler ve memurlara yönelik değişik kampanyalara imza atan İnfronic, son olarak AvukatPro yazılım şirketi ile birlikte avukatlara yönelik bilgisayar kampanyası oluşturdu. Kampanyada avukatlara dünyanın önde gelen bilgisayar markalarında biri olan Dell’in masaüstü ya da taşınabilir modeli ile AvukatPro yazılımları, elektronik Resmi Gazete, Yargı Dünyası yayınından oluşan geniş bir paket bir bilgisayar fiyatına sunuluyor. Kampanyada taksit olanağı da bulunuyor.

İnfronic-AvukatPro işbirliği ile oluşturulan kampanyada İnfronic Dell bilgisayarları, AvukatPro ise yazılım, Resmi Gazete aboneliği ve Yargı Dünyası paketini sağlıyor. Taşınabilir bilgisayar olarak Dell Inspiron 1300, masaüstü PC olarak ise çift çekirdekli işlemci kullanan Dell Optiplex GX620 modelinin sunulduğu kampanyada, AvukatPro Hukuk Ailesi İcra Yönetimi ya da Dava Yönetimi SL Edition yazılımı kampanya paketine dahil bulunuyor. Taşınabilir bilgisayarlı paketin kampanya fiyatı 839 dolar, masaüstü bilgisayarlı paketin ise 849 dolar. Kampanya kapsamında çeşitli kredi kartlarına TL taksit de yapılabiliyor.

Kampanyadaki paketlerin içeriği şöyle:

- Notebook Paketi: Dell Inspiron 1300 (Intel Pentium M 1.73GHz işlemci, 15.4 inç geniş LCD ekran, 512MB bellek, 80GB sabit disk, DVD-RW, kablosuz ağ); AvukatPro İcra Yönetimi, AvukatPro Editör, AvukatPro Mesaj Yönetimi; Web Tasarım paketi; Yargı Dünyası Mevzuat Paketi (tüm yasalar); Yargı Dünyası İçtihat Paketi (15 bin yüksek mahkeme kararı); REGA Elektronik Resmi Gazete Paketi.

Fiyat: 839 USD + KDV

- Masaüstü PC Paketi: Dell Optiplex GX620 (Intel Pentium Dual Core 2.8GHz işlemci, 17 inç CRT ekran, 512MB bellek, 80GB sabit disk, CD-RW, LCD ekran seçeneği); AvukatPro İcra Yönetimi, AvukatPro Editör, AvukatPro Mesaj Yönetimi; Web Tasarım paketi; Yargı Dünyası Mevzuat Paketi (tüm yasalar); Yargı Dünyası İçtihat Paketi (15 bin yüksek mahkeme kararı); REGA Elektronik Resmi Gazete Paketi.

Fiyat: 849 USD + KDV

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...