abdulhey_ Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 lenovo p2 telefonu orjinal yasal son derleme Türkiye romu varmı arkadaşlar? P2a42_S251_171107_ROW_fastboot aynen böyle olacak fastboot modundaolacak zip formatında olmayacak. çünkü zip formatını yüklemek karışık geliyor biraz. fastboot formatında driverleri yükleyip firmware klasöründeki flashall.bat dosyasına tıkladınmı yükleniyor. telefonuda tabi açıkken ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basarak fastboot ekranı gelinceye kadar basılı tutuyorsun geldimi bırakıyorsun. sonra işte bilgisayara bağlayıp bu durumda firmware içindeki flashall.bat dosyasına tıkladınmı biraz bekliyorsun kendiliğinden yükleniyor ve reset atıp açılıyor. cmd ekranında da bir tuışa basıp çıkın diyor. ve yükleme böyle yüklenmiş olacak. bir android file host sitesinde var. orda zaten s251 yani son güncellemeyi bulamadım. tesadüfen bir yerlerden buldum o da türkiye romu mu bilmiyorum nasıl anlaşılıyor. telefonun model kodu yazdığı gibi P2a42. birde s062 derlemesinden aşağısı romlarda sim kart çalışmıyor. telefon algılıyor simi ama bağlantı yok. yani 062 iyide sonradan sıra ile telefona geliyor firmware ler ama yükleme aşamasında hata veriyor ve yüklenmiyor. onun için S251 son derleme olursa iyi olur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts