Jump to content

VirtualDub 1.9.6 Stable


SerkaN
 Share

Recommended Posts

  • 9 ay sonra...

TANITIM / INTRODUCTION

Türkçe

VirtualDub Windows işletim sistemleri için hazırlanmış küçük boyutlu, ücretsiz fakat çok güçlü bir video düzenleme programı. GPL lisanslaması altında yayınlanan bu açık kaynak kodlu program Adobe Premiere gibi profesyonel yazılımlara gerek duymadan video görüntülerinizi düzenlemenize, birleştirmenize, kesmenize ve daha bir çok özellikle kendi videolarınızı yaratmanıza yardımcı oluyor. Third-party video filtreleriyle zenginleştirebileceğiniz bu video düzenleme aracı genel olarak AVI dosyaları üzerinde çalışmalar için üretilmiş olsada MPEG-1 formatını okuyabiliyor hatta BMP formatındaki resim setlerinide bünyesinde düzenlemenize olanak tanıyor.

Video düzenleme programları arasında ücretsiz olarak tanınan programların en başında gelen VirtualDub ücretli program kullanmaya karşı çıkan kişiler tarafından çok kullanılan bir yazılım. Kullanımıda basit olan yazılım standart codeclerin hepsiyle uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Video Capture (Görüntü Yakalama) desteği de barındıran VirtualDub ile video dosyalarınızı istediğiniz gibi işlemenize yardımcı oluyor. Sahip olduğunuz video dosyalarını birleştirerek onlara müzik ekleyerek, istediğiniz bölümleri keserek dilediğiniz formata çevirerek kaydedebileceğiniz bu program gerçekten boyundan büyük işleri çok hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Genel Özellikleri:

Avi, ogm, mkv formatlarından sisteminizde bulunan codec formatlarında dönüştürme yapma ve kaydetme. (Divx, XviD vb.)

Videolarınızın kalitelerini ayarlama ve sıkıştırarak daha az yer kaplama.

Videolarınızda istemediğiniz bölümleri kesip montajlayabilir yada yeni kareler ekleyebilirsiniz.

Programın kullanımı oldukça kolaydır ve ayrıca ücretsizdir.

Dosya Türü / File Extension: RAR

Dosya Boyutu / File Size: 1.24 MB

Dosya Şifresi / File Pass: www.fulldepo.com

İNDİR / DOWNLOAD

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

VirtualDub v1.8.6

virtualdub.jpg

Tanıtım:

VirtualDub GNU General Public License (GPL) ile lisanslandırılmış video işleme ve yakalama programıdır. Adobe Premiere gibi oldukça pahalı ve büyük boyutlu programların işleme gücüne ulaşamasa bile, VirtualDub; hızı, tam anlamıyla profesyonel kullanabilirliği, gelişkin seçenekleri ve tamamen ücretsiz olması yönünden, uzmanlarca kullanılan bir işleme programıdır. Programın esas görevi, AVI dosyalarını işlemek olmasına rağmen, MPEG-1 dosyalarını okuyabilir ve BMP dosyalarını işleyebilir.

İndirmek İçin:

http://prdownloads.sourceforge.net/virtualdub/VirtualDub-1.8.6.zip?download[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

VirtualDub 1.8.8

4tu5ut.jpg

Program hakkında bilgiler:

VirtualDub GNU General Public License (GPL) ile lisanslandırılmış video işleme ve yakalama programıdır. Adobe Premiere gibi oldukça pahalı ve büyük boyutlu programların işleme gücüne ulaşamasa bile, VirtualDub; hızı, tam anlamıyla profesyonel kullanabilirliği, gelişkin seçenekleri ve tamamen ücretsiz olması yönünden, uzmanlarca kullanılan bir işleme programıdır. Programın esas görevi, AVI dosyalarını işlemek olmasına rağmen, MPEG-1 dosyalarını okuyabilir ve BMP dosyalarını işleyebili

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Zipli Dosya boyutu:1.4 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

VirtualDub 1.9.5

VirtualDub-1.8.8.jpg

VirtualDub, Adobe Premiere gibi genel amaçlı bir video editörüdür. Ücretsiz bir yazılım olan Virtual Dub piyasadaki ücretli görüntü düzenleme yazılımları karşısında güçlü bir alternatiftir. Program tüm standart codec'lerle uyumlu çalışıyor ve import özelliği sayesinde kullanıcılara piyasadaki bir çok ücretsiz görüntü düzenleme filtresini kullanma imkanı veriyor. Video yakalama (capture) desteği de sunan VirtualDub ile video dosyaları üzerinde dilediğiniz işlemleri kolaylıkla yapabileceksiniz.

:download1:

http://sourceforge.net/projects/virtualdub/files/[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl yıl...

[img]http://img.tamindir.com/ti_e_ul/Dramacydal/virtualdubtidesc.jpg[/img]

VirtualDub Windows işletim sistemleri için hazırlanmış küçük boyutlu, ücretsiz fakat çok güçlü bir video düzenleme programı. GPL lisanslaması altında yayınlanan bu açık kaynak program Adobe Premiere gibi profesyonel yazılımlara gerek duymadan video görüntülerinizi düzenlemenize, birleştirmenize, kesmenize ve daha birçok özellikle kendi videolarınızı yaratmanıza yardımcı oluyor. Third-party video filtreleri ile zenginleştirebileceğiniz bu video düzenleme aracı genel olarak AVI dosyaları üzerinde çalışmalar için üretilmiş olsada MPEG-1 formatını da okuyabiliyor hatta BMP formatındaki resim setlerini de bünyesinde düzenlemenize olanak tanıyor.
Video düzenleme programları arasında ücretsiz olarak tanınan programların en başında gelen VirtualDub ücretli program kullanmaya karşı çıkan kişiler tarafından çok kullanılan bir yazılım. Kullanımı son derece basit olan bu program standart codeclerin hepsi ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.


Video Capture (Görüntü Yakalama) desteği de barındıran VirtualDub ile video dosyalarınızı istediğiniz gibi işleyebiliyorsunuz. Sahip olduğunuz video dosyalarını birleştirerek onlara müzik ekleyerek, istediğiniz bölümleri keserek dilediğiniz formata çevirerek kaydedebileceğiniz bu program gerçekten boyundan büyük işleri çok hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.
Genel Özellikleri:

AVI, OGM, MKV formatlarından sisteminizde bulunan codec formatlarında dönüştürme yapma ve kaydetme. (DivX, Xvid vb.)
Videolarınızın kalitelerini ayarlama ve sıkıştırarak daha az yer kaplama.
Videolarınızda istemediğiniz bölümleri kesip montajlayabilir ya da yeni kareler ekleyebilirsiniz.
Programın kullanımı oldukça kolaydır ve ayrıca tamamen ücretsizdir.

>>>İndirmek Linki<<<
[code]http://hotfile.com/dl/98432024/eb52b2f/Arsivmerkezi.blogspot.com-VirtualDub.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...