Jump to content

LG’den yeni 14 inç notebook


trendmark

Recommended Posts

LG’den yeni 14 inç notebook

2279561.jpg

Kullanıcıların yaşamını kolaylaştırmayı hedefleyen LG Electronics, yeni ve hafif çift çekirdek işlemcili 14 inç geniş ekran PC R1PRO Express Dual’i satışa sundu. Ürünle; özel efektler, sunum ve 3D boyamalar gibi veri yoğunluğu fazla projeler üzerinde çalışılırken birden fazla iş daha hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Küresel notebook satışları artmaya devam ederken LG Electronics, Intels Core 2 Duo İşlemci ve Intel Centrino Duo Mobil Teknolojisi ile güçlendirilmiş yeni 14 inç geniş ekran PC R1PRO Express Dual’i satışa sundu.

R1PRO Express Dual pil ömrüne zarar vermeden performansta büyük bir atılım gerçekleştiriyor. 64bit bilgi işlem ve 4MB’a kadar L2 önbellek gibi en son yüksek performans teknolojileri ile kullanıcılar, özel efektler, sunum ve 3D boyamalar gibi veri yoğunluğu fazla projeler üzerinde çalışırken birden fazla işi daha hızlı bir şekilde yapabiliyorlar.

LG Electronics Gulf FZE Başkanı C.H. Lee, DisplaySearch araştırma şirketinin araştırmasına göre; notebookların popülerliğin artması ile en çok talebi 14 ve 15 inçin gördüğünü ifade ederek “Kullanıcıların mobiliteye verdiği büyük önem notebook satışlarını arttırdı. R1’in 14 inçlik ekranı notebooku düz ve portatif yaparken boyutunu da küçültüyor. Mükemmel parlak ekran film izlemeniz, oyun oynamanız ya da tasarım yapmanız için harika” dedi.

En uygun grafik işleri için “fine bright” (parlak ekran) LCD teknolojisi ile “R1 NVIDIA GeForeceTM Go 7400” grafik kartı da R1 ile birlikte sunuluyor. DDR2 667 MHz bellek ve SATA HDD (dakikada 150 MB veri aktarım hızı) ile donatılmış R1 ayrıca düzgün gümüş gövdesi ile de dikkat çekiyor.

R1, çift Hexa-bant anteni, Bluetooth ve WiFİ yeteneği sayesinde üstün kablosuz bağlantı özelliği ile gelişmiş kullanımı kolaylığı sağlıyor. Birçok hafıza kartını okuyabilen gömme 5-in-1 hafıza kartı okuyucusu ile birlikte sunulan R1 arıca 6 pilli batarya paketi ile de kullanıcılara daha uzun bağlantı olanağı veriyor.

LG Electronics Gulf FZE Başkanı C.H. Lee "Bu özellikler, yeni bir dizüstü kullanıcı dalgası yaratmak için bir araya getirildi. Kullanıcılar, artık ince ve hafif olanın daha iyi, kablosuzun en uygun ve pil ömrünün önemli olduğunun farkında" şeklinde konuştu.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...