Jump to content

Grup Dem'den sevgililer sevgilisine ilahiler


mavikiz

Recommended Posts

İlk albümleri “İstanbul Yetim Şehir” adlı soft rock ilahiler tarzında kendilerini tanıtan Grup DeM (Deniz Çakıroğlu-Mustafa Tekiroğlu) bir yıl sonra “Sevgililer Sevgilisine İlahiler” adlı tasavvuf musikisi tarzında ikinci albümlerini dinleyicilerinin beğenisine sundular.

42173.jpg

Tasavvuf müziğini genç yaşlı tüm yaş gruplarında beğeniyle dinlenmesini ve sevdirilmesini hedefleyen Grup DeM bu alanda yeni çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ve kaliteli eserler ortaya koymak istediklerini belirttiler.

Grup DeM “Sevgililer Sevgilisine İlahiler” adlı albümleriyle Hz: Muhammed'e (SAV)’e ithafen yazılmış en seçkin ilahileri bir araya toplayıp dinleyicilerinin beğenisine sundular.

Grubun, Ramazan-ı Şerif münasebetiyle çeşitli ilçe belediyelerinin düzenlemiş oldukları iftar sonrası etkinliklerinde ilahi konserleri olacak.

Dinleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan Grup DeM’in 2. albümü Mim Müzik Yapım tarafından hazırlanmış ve Azim Dağıtım vasıtasıyla raflardaki yerini alıyor.

İkili ayrıca Ramazan ayı boyunca uydudan yayın yapan Mavi Karadeniz(11990 V 26000) ekranından “Grup DeM ile İftara Doğru” adlı programda konuklarıyla birlikte Ramazan ve Kur’an, Ramazan ve Yaşam, Ramazan ve Efendimiz konularında söyleşiler yapıp, ilahiler ve Kur’anı Kerim dinletisi ile seyircilerine ulaşmaktadırlar.

Programın yapımcılığını ve sunuculuğunu Grup DeM’in gerçekleştirdiği program iftardan bir saat öncesinde başlamaktadır.

42171.jpg

Konser takvimi

12 Ekim Perşembe Bahçelievler Bld. Soğanlı İftar Çadırı

14 Ekim C.tesi Hadımköy Bld. Kültür Merkezi

15 Ekim Pazar K.Çekmece Bld. Halkalı İftar Çadırı

Web Adresi: www.grupdem.net

e-mail : [email protected]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...