Jump to content

Marianne Faithfull, İstanbul’a Geliyor


AegeaN BluE

Recommended Posts

Mavi Jeans, 60’lı yıllarda kitleleri peşinden sürükleyerek rock müziğin ikonu haline gelen Marianne Faithfull’u 3, 4 ve 5 Mart tarihlerinde Babylon’da konuk edecek.

Rock tarihinin en büyük sanatçılarından Marianne Faithfull, İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

Film senaryolarını andıran yaşam öyküsüyle efsaneleşen yıldız, dokunaklı şarkılarını “Songs of Innocence&Experience” turnesi kapsamında bu kez İstanbul’daki hayranları için seslendirecek.

Marianne Faithfull, “Broken English”, “Working Class Hero”, “Lucy Jordan” gibi dillerden düşmeyen şarkıları, oynadığı filmler ve çalkantılı hayatıyla gündemden düşmedi. Faithfull, 1964’te Mick Jagger ve Keith Richards’ın kendisi için bestelediği “As Tears Go By” adlı şarkıyla ün yaptı. Jagger ve Richards’ın yanı sıra Brian Jones, Bob Dylan, Burroughs, Ginsberg, David Bowie gibi dünyaca ünlü sanatçılar, bir yandan Marianne’nin müziğini etkilerken, diğer yandan da ona ilham verdi.

Rock müziğin ikonu haline gelen Marianne Faithfull, Mavi Müzik kapsamında, 3, 4 ve 5 Mart tarihlerinde Babylon’da. Konser biletlerine 8 Şubat Cuma gününden itibaren, Babylon’dan ve Biletix gişelerinden alınabilir.

alıntı: ntvmsnbc

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...