Jump to content

Kurduğum Windowsumu Cdye Alabilirmiyim


exitly

Recommended Posts

bilgisayarıma tamamen kusursuz full bir windows yüklemem 4 saatimi alıyor ve bir sürü cdden program yüklemek zorunda kalıyorum.

benim ögrenmek istediğim şu anda yeni kurmuş olduğum windowsu içindeki tüm programlarla driverlarla dosyalarla bir cdye yükliyebilirmiyim yani kurulum cdsi gibi bişi yapmak istiyorum daha önce yapıldığını bir konu içinde okumuştum ama o konuyu bir daha bulamadım ve benim tam olarak yapmak istediğim bir dvd yapıcam onu yükliyince başka cd program yüklememe gerek kalmıcak.bilgisayarın yedeğin cdye alma tam çözüm sağlamıyor sanırım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Acronis ıle ımage alma konusunu bıraz arastır derım ben Bultar arkadasımız anlatmıstı

dedıgınızın tam karsılıgı hemde cok kısa bı sure ıcınde nerede ımagelersen orayı gerı alırsın programların yukluyse o halıyle dolayısı ıle

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=23796&hl=acronis[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Bence Notron Ghost o kurdugun son haliyle mükemmel bir windows oluşturdugun diskin image alıp bir dvd ye kaydetme imkanı saglıyor. Ayrıca hem Windows hemde Dos artamında çalışabiliyor.

Driver yedeklerine gelince Driver Generus (adını yanlış hatırlamıyorsam) programı ile yüklü olan driver'lerini tek bir exe dosyası haline getirebiliyorsun.

Sıkça kullandığın programları tek tıklamayla az bilinen bir programla tek tıklamayla yüklemek bir başka alternaf olabilir.Yüklemek istedigin programları bir klassöre atıyoruz ve şu programı çalıştırıyoruz.

Başlat - Çalıştır = iexpress.exe

Yükleme yerini gösterdikten sonra tamam la yükleme başlıyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...