Jump to content

mmmuti

Üye
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

597 profile views

mmmuti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. peki microsoft bunu internet sitesinden vermezken diğer arkadaşlar nereden bulup yayınlıyorlar. daha dün indirdim microsofttan 7100 indi.
  2. evet bende bunu merak ediyorum microsoftun kendi sitesinde sadece dil seçeneği ve 32 yada 64 bit var. oysa forumda 7229- 7264 yada farklı yapılar var. bu yapıların farkı ne acaba.
  3. ben avira kullanıyorum acaba bu program anti-virus programlarıyla çakışma yapıyor mu?
  4. bende görev yöneticisinde 6 adet SVCHOST.EXE var. Kullanıcı adı sütünunda 2 LOCAL SERVİCES, 2 SYSTEM, 2 NETWORK SERVICE yazıyor. daha sonra Process Explorer programını indirdim ve bu 6 dosyanın hepside system32 klasörünün içinde bu normal mi sizce
  5. bende inceleyip kurdum kurulum aşamasında türkçe dil desteği dahil daha pek çok dil desteği var ancak; sanal makinada bile ekran kartını düşürdüğünüzde çalışmıyor. p3, 256ram ve 32mb ekran kartlı bir sisteme yükledim hızlı bir şekilde yüklendi fakat kurulum bitip sistem yeniden başlatılınca siyah bir ekranla karşı karşıya kaldım. çalışan cdside mevcut onuda indirip denedim açılış kısmında yine siyah ekran. sanal makinada ekran kartınının ram değerini düşürüncede aynı sorunla karşı karşıya kaldım. sözün özü kuvvetli bir ekran kartı gerekli yani.
×
×
  • Create New...