Jump to content

Bricscad Platinium 13.2.6.30051


serhat1975
 Share

Recommended Posts

BricsCad Platinium v11.3.14.29215

[img]http://www.bricsys.com/newsletters/V8/drawingExplorer.jpg[/img]

BricsCad - mimarlar, mühendisler, tasarımcılar ve CAD çizimleri oluşturan veya kullanan herkes için mükemmel bir seçimdir. BricsCad Autodesk AutoCad ile rakipsiz uyumluluk sağlar ve aynı zamanda üçüncü şahıslar tarafından geliştirilen programların yüzlerce kullanılmasını mümkün kılar. AutoCAD aşina olan herkes, hemen herhangi bir eğitim olmadan, BricsCad çalışmaya başlayabilirsiniz. Uygun özellikleri görsel bir kullanıcı arabirimi yanı sıra destek dosyaları, AutoCAD özel menüler, araç çubukları, scriptler, fotoğraflar.
Belçikalı şirket Bricsys, AutoCAD klonlar bir çok oyunculardan biri, bugün Windows için Bricscad V11 Platin özel bir sürümünü duyurdu. Yeni sürüm, üç boyutlu parametrik 2D hem de çalışma tüm kullanıcılar için katı modelleme ve doğrudan DWG 3D ortamlar olduğunu. Iki boyutlu tasarım olarak nihayet tanıdık kullanıcı arayüzüne entegre olan güçlü üç boyutlu parametrik yeteneklerini kullanabilir. Ayrıca, paket araçları 11 Platin Altı yeni ayarlar Bricscad olacaktır. Bricsys Windows için V11 Platin içinde. Dwg ortamından ayrılmadan 2D ve 3D. Hem çalışmak isteyen kullanıcılar için 3 boyutlu parametrik katı modelleme sağlayan yeni bir sürümünü duyurdu Bricscad 2D tasarımcıları nihayet tanıdık kullanıcı arabirimi entegre güçlü 3D parametrik yeteneklerini kullanabilirler.

Yeni özellikler

Windows için Bricsys sürümleri Bricscad ™ V11

Ghent, Belçika 18 Ekim 2010 - Bricsys Windows için Bricscad V11 duyurdu. Bu versiyonda Bricsys başarılı CAD platformu daha temel özellikleri bir çok ekler.

Bricscad bir numara olarak kabul edilmektedir. Dwg CAD alternatif. 160 den aslında daha - -. Birlikte üçüncü parti uygulamaların sürekli artan sayıda varlığı ile Dwg uyumluluk seviyesi yapan en iyi alternatif çözüm Bricscad. Bu yeni sürüm, Bricscad V11, yeni özellikler etkileyici bir set sunuyor.

Bricscad V11 dinamik bloklar düzenleme için destek içerir. Dinamik bloklar mevcut Dinamik Bloklar Kütüphanelerden eklenebilir - özellikleri ve kısıtlamaları Özellikleri Bar'da ayarlanabilir. PDF dosyaları bir altlık ve Bricscad V11 PDF kişilerin geometri yapışmayı sağlayan olarak kullanılabilir. Bricscad V11 kullanışlı bir katman Önizleme vardır. Çizim Explorer katman bölümünde, her bir katmanın içeriğini Önizleme bölmesinde görüntüler.

Grafik Kullanıcı Arayüzü artık yeni stil Sapları, Dinamik Giriş ve Dinamik Boyutlar desteği ile geliştirilmiştir. Bu arayüz büyük bir gelişmedir ve her zamankinden daha doğrudan ve daha dinamik Bricscad çizim yapar.

Bricscad V11 Pro sürekli modda işleme izin içindeki güçlü Redway3D render motoru vardır. Bu işlem, teknoloji endüstrisinde en hızlı biridir. Işıklar ve malzeme Çizim Explorer'da tanımlanabilir. Malzemeleri tanımlamak için Ayarlar ince ayar küçük detaya kadar bekleyin. Bu render motoru performansı göz alıcı.

"Bricscad V11 ile dünya çapında binlerce kullanıcı bizim yüz değer katmaya devam ediyor. Bizim API geniş kabul sayesinde artık mühendislik "tüm ana disiplinlerde işlevsellik eşsiz bir dizi sunabilir uygulama toplumda en Erik De Keyser, Bricsys CEO'su diyor. "Bizim odak uyumluluk, performans ve fiyat arasındaki dengedir."

Linux için Bricscad V11 Classic yolunda olduğunu ve birkaç hafta içinde çıkacak. Bu Windows sürümü için Bricscad V11 Klasik olarak aynı yeni özellikler içerir. eBridge de Linux kullanıcıları için Bricscad V11 için kullanılabilir.

Bricsys bültenleri V11 Platin Bricscad: şimdi Bricscad 3B parametrik katı modelleme

Gent, Belçika ve Merrimack NH, ABD 6 Aralık 2010. Bricsys Windows. Dwg ortamından ayrılmadan 2D ve 3D hem de çalışmak isteyen kullanıcılar için 3 boyutlu parametrik katı modelleme sağlayan yeni bir sürüm için Bricscad V11 Platin duyurdu.

Bricscad V11 Platin Bricscad için altı yeni araç paletler ekler. Bu kutu, silindir, koni, küre, torus ve kama gibi ilkel a'ya ile birlikte mevcuttur, döner ve işlemleri süpürme. Boolean işlemleri ile bu birleştirerek - sendika, çıkarma kesiştiği - Kullanıcı karmaşık kompozit katı şekiller oluşturabilir.

Bricscad Platin "X-Katı" çevre herhangi bir zamanda bu katı parametrik düzenleme izin oluşturuldukları gibi katıların tarihi yakalar. Ilkel bir bileşik şekil birleştirilebilir sonra bile herhangi bir ilkel parametre kolayca değiştirilebilir. Kompozit içinde ilkel kopyalanamaz, döndürülmüş, silinmiş ve yine kompozit katı içinde iken daha, hareket ettirilebilir. Fileto ve pah yeniden boyutlandırılabilir veya kaldırılabilir, dilim taşınmış veya silinmiş, ve Boolean işlemleri tek seferde bir anda veya bir adım geri alınabilir olabilir.

Bricscad Platin kullanıcılar "QuickDraw" aracı ile tek veya birden çok katı ve 2D geometri oluşturabilirsiniz. QuickDraw otomatik olarak oluşturur ve en kolay elde detay çizimleri için aynı anda 10 izleme için 2D geometri hizalar.

2D tasarımcıları nihayet tanıdık kullanıcı arabirimi entegre güçlü 3D parametrik yeteneklerini kullanabilirler. Bu gelişmiş 3 boyutlu tasarımlar ve otomatik olarak tüm 2D çizimler türetmek için çok kısa bir öğrenme eğrisi tutar. Tüm dosyalar - 3D ve 2D -. Dwg dosya biçimine yerel dayanmaktadır. Bricscad Pro ve Platinum yerleşik ACIS çekirdek hızlı katı modelleme işlemleri ve doğru gizli hat çıkarma yapar.

Bricscad V11 Platin da yaratılır ve Scott Hull tarafından telif hakkı çok beğenilen SI Mechanical yazılımı geliştirilen uzun bir 3D donanım kütüphanesi içerir. Somun, cıvata, vida, iğne, ve daha fazlası - - her türlü Parametrik nesneler anında oluşturulan veya bir düğmeye dokunarak yeniden boyutlandırılır.

Bricscad Platin önümüzdeki haftalarda takip etmek daha çok dil, İngilizce Windows için kullanılabilir. Yeni Bricscad Platin lisans ve Bricscad Klasik ve Bricscad Pro Platinum yükseltmeleri Bricsys e-mağaza mevcuttur ve yıl sonuna kadar indirim yapılır.

Bricsys Hakkında

Bricsys beş kıtada 70 ofis ağını, mühendislik yazılımını sunan uluslararası bir firmadır. Ürün yelpazesinde Bricscad ve Vondle (SaaS platformu) oluşur. Bricscad. Dwg tabanlı uygulamalar CBS, AEC, mekanik CAD ve inşaat mühendisliği alanında hızla büyüyen hizmet sağlayan güçlü. Dwg-alternatif CAD platformudur. Bricsys ürünleri daha çok dil ile, 16 dilde mevcuttur.

Onlar dünya üzerinde nerede olursanız olun, müşteriler saat Bricsys destek ekibine doğrudan destek isteklerini iletişim kurabilirsiniz. Her ay, Bricsys şeffaf kendi yazılım ürünlerinin durumu ve gelişimi müşterilerine bildirir. Bricsys mühendislik sektöründe birlikte katkıda Open Design Alliance'ın kurucu üyesidir.

Resmi Web Sitesi | Ana Sayfa: www.bricsys.com
OS | OS: Windows 2000/XP/Vista/7
Arabirim | Arayüz: İngilizce
Boyut | Size: 166,16 MB

[img]http://www.katilimsiz.com/engine/data/emoticons/indir.gif[/img]

[code] http://www.megaupload.com/?d=XMA39K09 [/code]
Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...
  • Editor

[center][b][font="Book Antiqua"][size="5"][color="#0000FF"]BricsCad Platinium[/color][/size][/font] [size="3"][color="#FF0000"]12.1.8.33569[/color] [/size][size="4"]|[/size] 127 MB[/b][b]
[/b][b]
[/b][b][img]http://i29.fastpic.ru/big/2011/1014/14/e3a4083225a30037b59799b4f72ddf14.jpg[/img]
[/b]Bricscad V12 Platinum revolutionizes .dwg-based modeling with its 3D constraint solver. Users can now add 3D constraints to edges, faces, and to several types of 3D solids. Constraints are added to the constraint control panel in a manner similar to 2D constraints. Users can view constraints in the model simply by selecting them in the panel.

Bricscad V12 Platinum protects the user against over-constrained models, and includes a design intent detector, which optionally analyzes repetitive
operations on elements, detects the intentions of users, and applies the appropriate operations automatically on detected elements.

With the introduction of these powerful modeling capabilities, we make 3D direct modeling affordable for everyone, said Erik De Keyser, CEO of Bricsys. By adding high-end technology, like design intent and 3D constraint solvers, we are strongly signaling our ambition to enter the 3D space in the MCAD and AEC markets.

[b]Home Page[/b] - [color="#0000FF"]http://www.bricsys.com/[/color]
:download1:
[b]Filesonic.com[/b]
[quote][color="#0000FF"]http://www.filesonic.com/file/4255790124/BricsCad.Platinium. v12.1.8.33569-BEAN.rar

http://www.fileserve.com/file/V55zCbP/BricsCad.Platinium. v12.1.8.33569-BEAN.rar

http://www.filejungle.com/f/hVEpsc/BricsCad.Platinium.v12.1.8.33569-BEAN.rar
[/color][b][/quote][/b][b]
[/b][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[center][b][font="Comic Sans MS"][size="5"][color="#FF0000"]BricsCad Platinium[/color][/size][/font] [size="3"][color="#0000FF"]v12 1 11 33994-BEAN[/color][/size] [size="3"]124.94 MB[/size][/b]
[/center][center][b][img]http://i29.fastpic.ru/big/2011/1014/14/e3a4083225a30037b59799b4f72ddf14.jpg[/img]
[/b][/center]
[center][b]Bricscad, ana DWG biçimini okur, bu biçimde yazar ve kullanıcılarına AutoCAD ile sorunsuz uyumluluk sunar. Bricscad'ın çok alışılmış bir kullanıcı arayüzü vardır ve dolayısıyla hiçbir eğitim gerektirmemektedir.
Dosya biçiminin AutoCAD'e tam uyumlu olması sayesinde, AutoCAD ile yapılmış bütün dosyaları açabilir ve üzerinde gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. Ayrıca, Bricscad ile tasarlanmış bütün dosyalar da AutoCAD'in son sürümü de dahil bütün sürümleri tarafından açılabilmektedir. Bu sayede, geçiş aşamasında hiçbir zorluk çekmeyeceksiniz.
AutoCAD ile bütün komutların aynı olması sayesinde de hiçbir ek eğitime gerek kalmadan, doğrudan programı kullanmaya ve çizimlerinizi yapmaya başlayacaksınız.
[/b]
[b]Home Page[/b] - [color="#0000FF"]http://www.bricsys.com/[/color][/center][center]:download1:[/center][center] [/center][center][quote][color="#0000FF"]http://www.fileserve.com/file/ZmHkTXM[/color][/center][center][color="#0000FF"]http://www.filesonic.com/file/pZBuEnL[/color][/center][center][color="#0000FF"]http://www.wupload.com/file/2633671482[/color][/quote][/center]

Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Editor

[center][b][font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#ff0000"]Bricsys Bricscad Platinum[/color][/size][/font][font="Times New Roman"][size="4"] [color="#0000ff"]v12.1.15.34733[/color] | 132.7 MB & 130.4 MB[/size][/font][/b][/center][center]
[/center][center][img]http://i32.fastpic.ru/big/2012/0218/13/2647a6db4ed81428fc3037a11cb8cb13.jpeg[/img][/center][center]Anasayfa: [color="#0000ff"]www.bricsys.com[/color][/center]
Version: [u]12.1.15.34733.24975[/u]
Languages:[u] english, russian[/u]

[code]
http://extabit.com/file/27b59vty0bcx3/Bricsys.Bricscad.Platinum.12.1.15.34733.rar
http://ul.to/pdt3ycym/Bricsys.Bricscad.Platinum.12.1.15.34733.rar[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • Editor

[center][b][size="4"][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]BricsCad Platinium[/color][/font] [font="Times New Roman"][color="#0000ff"]v12.1.22.35691 incl Serial[/color] 125.50 MB[/font][/size][/b][/center][center]
[/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.bricscad.com/[/color][/center]
[code]

http://fiberupload.com/qpo082j1wj5k/BricsCad.Platinium.v12.1.22.35691-BEAN.rar
http://letitbit.net/download/14486.125c812899518a28a80cbe6c6986/BricsCad.Platinium.v12.1.22.35691-BEAN.rar.html
http://uploaded.to/file/hr3adewj/BricsCad.Platinium.v12.1.22.35691-BEAN.rar
http://freakshare.com/files/kdnxjbhj/BricsCad.Platinium.v12.1.22.35691-BEAN.rar.html
http://rapidgator.net/file/969183/BricsCad.Platinium.v12.1.22.35691-BEAN.rar.html
http://turbobit.net/zl431b60qkko/BricsCad.Platinium.v12.1.22.35691-BEAN.rar.htmlhttp://freakshare.com/files/q7gtqyp7/BricsCad-Platinium-v12.1.22.35691-incl-Serial.rar.html
http://bitshare.com/files/3dqyarye/BricsCad-Platinium-v12.1.22.35691-incl-Serial.rar.html[/code]

Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]BricsCad Platinium[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v12.2.7.37302[/color] | 128.3 MB[/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center]Homepage: [color="#0000ff"]http://www.bricsys.com/[/color][/center]
[code]http://fp.io/1e99d3fc/
http://vip-file.com/download/65785.667a6312e3480f0e1116c2e6f63f/BricsCad.Platinum.v12.2.7.37302.Incl.Keymaker-AGAiN.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • Moderator

[color=#0000cd][b]BricsCad Platinum 12.2.17.39267[/b][/color]
[CODE]http://filepost.com/files/555681d4/BricsCad.Platinum.v12.2.17.39267.Incl.Keymaker-AGAiN.rar/
or
http://letitbit.net/download/80394.8ce48120b63b51476019f31eb588/BricsCad.Platinum.v12.2.17.39267.Incl.Keymaker-AGAiN.rar.html
or
http://www.secureupload.eu/amj0bx6rs1hb/BricsCad.Platinum.v12.2.17.39267.Incl.Keymaker-AGAiN.rar
or
http://lumfile.com/bsmbo312figo/BricsCad.Platinum.v12.2.17.39267.Incl.Keymaker-AGAiN.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Moderator

[color="#0000FF"][b]BricsCad Platinium 13.1.8.40888[/b][/color]
[code]http://filepost.com/files/b3aa947a/BricsCad.Platinium.v13.1.8.40888-BEAN.rar/
http://ul.to/9w10mkcj
http://rapidgator.net/file/54171261
http://extabit.com/file/28cjqvp3clm6x[/code]
[color="#FF0000"]Portable[/color]
[code]http://filepost.com/files/4669ccb5/BricsCad.Platinium.v13.1.8.40888.Portable.rar/
http://ul.to/cp90t2ke
http://rapidgator.net/file/54171294
http://extabit.com/file/29g1j7yiavkcd[/code]

Link to comment
Share on other sites

[b]BricsCad.Platinium.v13.1.8.40888-BEAN[/b]
http://rapidimg.org/server/files/5096669e709d1ZHJlsn.png
[b]BricsCad.Platinium.v13.1.8.40888-BEAN
[color=#008000]Release: BricsCad.Platinium.v13.1.8.40888-BEAN
Size: 133.78 MB[/color][/b]
[CODE]http://ul.to/sc2z3fxp[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • Moderator

[color="#0000FF"][b]BricsCad Platinium 13.1.11.41196[/b][/color]
[code]http://filepost.com/files/d75m28a8/Brucsys.BricsCad.Platinium.v13.1.11.41196-BEAN.rar/
http://ul.to/3p6qusv9
http://rapidgator.net/file/59862227
http://extabit.com/file/28cjr02xwqagp[/code]

Link to comment
Share on other sites

[b][i]Brucsys.BricsCad.Platinium.v13.1.11.41196-BEAN[/i][/b]
http://rapidimg.org/server/files/50b3cc34a4f94HbfORx.png
[b]Brucsys.BricsCad.Platinium.v13.1.11.41196-BEAN
Release: Brucsys.BricsCad.Platinium.v13.1.11.41196-BEAN
Size: 133.87 MB[/b]
[CODE]http://ul.to/wbt4dmfo[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 5 hafta sonra ...

BricsCad Platinum 13.1.15.41783

 

c0f2773d6f3b1bd7050af32a4b9b79c0.jpg

 

BricsCad Platinum 13.1.15.41783 | 138.54 Mb

Home Page - www.bricsys.com

294e8c41.png

http://rapidgator.net/file/65495880/BricsCad_Platinum_13.1.15.41783.rar.html
http://u25329841.letitbit.net/download/79154.7a743e3d4671612a31d31a1ae6bf/BricsCad_Platinum_13.1.15.41783.rar.html
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...