Jump to content

Programa çok Ihtiyacımız Var.


lahey

Recommended Posts

biliorum çok zor hatta ımkansız gıbı bırsey bu programı bulmak ama yınede bı danısmak ıstedım çünkü burası tnc TR.galileo uluslar arası seyahat acentelarının kullandığı havacılık bilet kesme bilgi edınme ile ilgili hersey denılebılır.bizim okulumuz bu cdyi bize alamıo bız sıstemden ıslıcemız derslerın hepsını defterde işliyoruz hani olurda bir türlü bi arkadasda vardır. yollarsa cok sevınırız.(gerçi yine de dıorum ımkansız ötesi)

Link to comment
Share on other sites

entegrasyon ve muhasebe işlemlerinde kullanılan bir program sanırım duymustum o ise.

ama bulman gercekten cok zor bazı korsan cd ciler istek üzerine program getiriyorlar 5ytl ye. buluyorlar cogunlukla da.

Link to comment
Share on other sites

bu uluslar arası havacılıkla ılgılı bılet kesme ve aynı zamanda havaalanlarında enfermesyon memurları da gırebılıor sısteme.

fıyat aşırıya kaçmıcak sekılde bulsam oda sorun deıl ama bız baya bı aradık bulamadık.

Link to comment
Share on other sites

CRS / BİLGİSAYARLI REZERVASYON SİSTEMLERİ EĞİTİM PROGRAMI

Amadeus , Galileo gibi tüm dünyada havayolu şirketlerinde ve seyehat acentalarında kullanılan standart global rezervasyon sistemleri mevcuttur. Yakın zamana kadar Ticketing uzmanları tarafından manuel olarak düzenlenmekte olan uçak biletleri, hızla gelişen turizm sektörüne paralel olarak yerini artık digital ortama bırakmıştır. Havayolu işletmeleri ve seyahat acentaları IATA kurallarına göre bilet düzenleyebilen, CRS sistemlerini kullanarak rezervasyon yapabilen, İngilizce bilen, insan ilişkilerinde başarılı ve iletişimi güçlü olan profesyonel ticketing uzmanlarına ihtiyaç duymaktadırlar. Deulcom International uzun yıllardan bu yana, hazırlamış olduğu eğitim modeliyle bu ihtiyaca tam anlamıyla karşılık vermiş olup, havayolu ve turizm sektörüne tüm bu özellikleri barındıran tam donanımlı ticketing uzmanları yetiştirmeye devam etmektedir. Bu nedenle, kursiyerlerin Deulcom International ‘da katılacakları AMADEUS/GALILEO eğitimleri ve alacakları CRS sertifikası sektörde büyük önem taşımaktadır.

Bu linke Bibakiver Kardeşim...

http://www.deulcom.com.tr/grup.asp?s_id=6&grup_no=20&dil=1[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...