Jump to content

Youtube Nasıl Girilir


isoforzabjk

Recommended Posts

Bilidiğiniz gibi youtube yaklasık 1 haftadan beri girilmiyor ama ben nasıl girileceğini almanyadaki bi arkadasdan buldm

Türk telekom youtube erisimde ip ve alan adını yasaklamıs oluyo.

YAPTIGIM PAYLASIMDAN HERKESDEN MESAJ BEKLİYORUM

Tek yapmanız gereken www.greenrabbit.org a girmek

AÇILAN SAYFADA ANASAYFADA ORTADA WEB ADRESİ YAZAR ORAYA www.youtube.com YAZIYORUZ VE ARDINDAN BYPASS BUTONUNA TIKLIYORUZ VE YOUTUBE ACILIYOR

Link to comment
Share on other sites

ATATÜRKLE İLGİLİ yine birkaç videolar koymuşlar

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk’e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

İSTANBUL - Atatürk’e hakaret edilen video görüntüleriyle ilgili haberlerin basında yer alması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.

Gönderilen delil niteliğindeki bir CD’yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti.

İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğü’nce gönderilen delil niteliğindeki bir CD’ye el koyma kararının onanması ve YouTube’a erişimin engellenmesi talebini kabul etti.

Mahkemenin kararında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı, Türk Bayrağı üzerine İngilizce küfür içeren yazılar yazılarak aşağılandığı anlaşıldığından talebin kabul edildiği” belirtildi.

TÜRK TELEKOM: GEREĞİ YAPILACAKTIR
Türk Telekom’dan, YouTube’a erişim yasağına ilişkin yapılan açıklamada, “resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağı” bildirildi.

Şirketten, İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nin, Atatürk’e hakaret edilen video görüntülerinin yer aldığı siteye erişim yasağı koymasıyla ilgili yapılan açıklamada, “Resmi bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereği yapılacaktır” denildi.

YOUTUBE: VİDEONUN YAYINLANMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Görüntü paylaşım sitesi YouTube, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edilen video görüntülerinin siteden kaldırıldığını ve bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

YouTube’dan erişim yasağıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, söz konusu videonun siteden kaldırılmasına rağmen, yasal mercilerin erişimi engelleme kararı almasının üzücü olduğu ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“YouTube olarak, bu tarz hassas konularda çok dikkatli olmaya özen gösteriyoruz. Bu tip sorunlar internetin uluslararası bir fenomen haline gelmesinden dolayı daha karmaşık bir hal almaktadır. Teknoloji bir taraftan tüm dünyada bilgilere erişim imkanı sağlarken, kültürel farklılıkların da ortaya çıkmasına neden olmaktadır. YouTube olarak, dünyanın farklı yerlerinden insanların çektikleri videoları güvenli ve kurallar çerçevesi içerisinde paylaşabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Türkiye’deki yasal mercilerin, söz konusu videonun her türlü kopyasını YouTube’den kaldırmak için gösterdiğimiz çabanın farkında olduğuna inanıyoruz ve videonun bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.”[/CODE]

Umarım okursunuzda Sizlerde bu tip Atatürkçü düşüncelere destek çıkarsınız arkadaşlar. [size=5][color=#FF0000][b]TÜRKİYE CUMHURİYETİ[/b][/color][/size] kurucu Ulu Önder ATATÜRK'e karşı yapılan tüm sözlü, yazılı ve görsel olarak yapılan bu tip ayıpların karşısındayım.

bu kararı alan savcıyı tanımak isterim. Ellerinden de öpmek isterim. Çünkü çok yerinde bir karar almış.

Eğer ki kim olduğumuzu ve nasıl bu vatan için canların gittiğini hesaba koyarsak bu tip siteler hiç açılmamak üzere kapatılsın derim.

[size=5][color=#FF0000][b]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/b][/color][/size]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...