Jump to content

Portable Adobe Golive 9


casira

Recommended Posts

Portable Adobe Golive 9

b-201625-bilgisayar.jpg

Adobe Golive programını kullanarak çok şık tasarımlı websayfaları yapabilirsiniz. Programla birlikte gelen yardım dosyaları ile yani bir web sayfasını sıfırdan tasarlayabilirsiniz yada varolan web sayfalarınızda düzeltmeler yapabilirsiniz. Kısacası Adobe Golive ile yepyeni web sayfaları yapabilir kırık linklerinizi kolayca tespit edebilirsiniz

Adobe GoLive® 9 yazılımıyla CSS'in gücünü sezgisel görsel araçlarla açığa çıkarın, kolayca mevcut Adobe varlıklarınızı Web ve tasarımda kullanın ve sofistike web ve mobil içerik yayınlayın.

Sezgisel görsel araçlar

CSS Editor ve CSS hazır blok nesnelere dayanan yenilikçi görsel yeni CSS iş akışlarını kullanarak açık standartlara uygun web sayfaları oluşturun. Yerli Adobe Photoshop, Illustrator ve Adobe PDF dosyalarını GoLive içine akıllı nesneler (Smart Objects) olarak yerleştirip bunları kestiğinizde veya boyutlarını değiştirdiğinizde tekrar render edilmelerini sağlayarak zaman kazanın.

Adobe InDesign'daki çalışmalarınızı sürükle-bırak kolaylığıyla GoLive içine aktarın, GoLive'da bir InDesign paketi açın ve XHTML'e ihraç ederek sitenizi oluşturun veya etiketli InDesign içeriğini CSS şablonlarına aktarın. Web ve mobil içerikteki değişiklikleri gerçek zamanlı, Opera® tarayıcı üzerine kurulu, SRR (Small-Screen Rendering) destekleyen tümleşik bir motor ile önizleyin.

Zengin web geliştirme ortamı

Kaynak kodu, görsel bir CSS yerleşim penceresiyle veya büyük bir gerçek zamanlı render penceresiyle yan yana görün. GoLive uygulamasını sadece kod gösteren rahat bir modda açın. Bu mod GoLive® site yönetim özelliklerinden vazgeçemeyen geliştiriciler için harikadır. In and Out Links paletiyle seçilen herhangi bir dosya için dosya ve bağlantı ilişkilerini çabucak görüntüleyin. Sitenizdeki her şeyi (varlıklardan bağlantılara kadar) izleyin ve yönetin, SSH veya SSL üzerinden Secure FTP ve WebDAV kullanarak içerik yükleyin. Yerel ve uzak bilgisayardaki dosyaları kolayca senkronize edin.

Mobil tasarım, servise hazır

Görsel içerik hazırlama ve gelişmiş kodlama araçlarıyla mobil siteler tasarlayın. Sonra da standartlara uyumluluğu doğrulayın ve yaygın aygıtlar için mobil tarayıcı emülasyonunu kullanarak içeriği önizleyin. Basit görsel araçları kullanarak kolayca mobil aygıtlar için standartlarla uyumlu CSS içeriği hazırlayın ve test edin. Mobil içerik için CSS Mobile Profile, SVG-t, SMIL ve diğer standartlar için destek ve doğrulama sunan eksiksiz bir kodlama ortamından yararlanın. Slayt gösterileri ve metin iletilerine yönelik Multimedya Messaging Service şablonları oluşturmak için eksiksiz ve sezgisel bir arabirim kullanın.

Adobe® GoLive® 9 software allows both web professionals and graphic designers to visually create sophisticated, CSS-based content. Design graphics in other Adobe applications and bring them to the web with ease, using familiar tools and concepts. Then, publish your site to the web with easy-to-use site management tools similar to those found in Adobe Bridge.

Top features in GoLive 9

* Designer styles

* Visual CSS layout

* Place command

* Updated tools

* Adobe InDesign® integration

* Color management

* Platform support

* Familiar site management tools

* Publish Server

* Smart Objects

size:88.9 MB

http://rapidshare.com/files/109414051/Adobe_GoLive_CS3_Pastilan_.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...