Jump to content

Drivers Silmek


Mikdad

Recommended Posts

Merhabalar değerli dostlar, benim evde ve iş yerinde olmak üzere 2 bilgisayarım var. ve her iki bilgisayarda da aynı programları kurmak istiyorum. kuruyorumd ama ne yaparsam yapayım ne kadar özen gösterirsem göstereyim, illa bir program yada bir ayar farklı oluyor. şuan evimde kurduğum xp dört dörtlük çalışıyor ve tum programları sorunsuz çalışıyor. ben evdeki pc yi norton ghost ile imagesini aldım. ve bunu iş yerindeki pcde kullanmak istiyorum.yanlız bunu yaptığım zaman driverler farklı olduğu için benim iş yerindeki bilgisayar mavi ekran hatası veriyor. şimdi benim sorum şu evdeki pcdeki imagenin içindeki tüm driverleri nasıl silebilirim. ana kart kaynaklarını vs

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba senin bu sorununa şöyle yanıt yazayım sen evvela ghost imajlarını ayrı ayrı olarakmı aldın yoksa tek bir image ile iki pc uydurmayamı çalışıyorsun?Ben bunu anlamadım ama sana şöyle cevap vereyim bir aldığın imajlar,ın hdd disk bölüm boyutu ve kullandığın donanım farklılığı senin ghost imajı yükledikten sonra mavi ekrana düşmene sebebiyet verebilir.Her pc nin imajını ayrı ayrı olarak kullan ben internet cafe,lerde de kemdi evimdede öyle yapıyorum ve herhangi bi sorunla karşılaşmadım şayet senin donanımların aynı ise o zaman harddisk bölümlerindeki farklılıklarından kaynaklanıyor olabilir.

Yani iki pc farklı donanıma sahipse imajların uymayabilir üç kuruşa beş köfte yok:)ayrı ayrı al ve kullan hatta istersen diskin tamamını dahi ghostla yedekliyebilirsin bence harika bi programdır.

selamlar

Link to comment
Share on other sites

Birde şunu ekliyeyim zaten norton ghostla aldığın yedeği ancak Ghost explorer ile açabilirsin onun içerisinde herhangi bi değişiklik yapamazsın ghost mantığan aykırıdır.

Eğer değişiklik yapılabilinseydi o zaman image olurmuydu?

saygılar

Edit:Ghost explorer

Link to comment
Share on other sites

ghost la yapmaya çalıştığın şeyi yapamazsın..

ama acronis true image echo universal restore programında o özellik var..

universal restore seçeneğiyle image alarak yapabilirsin..

ama ben ayrı kurulum kadar verimli olacağını sanmıyorum..

birde şu konuyu incele istersen...

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=46347&st=0&p=205682entry205682[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...