Jump to content

Microsoft'tan Müthiş Kampanya


eneskul

Recommended Posts

nm_microsoft_070807_ms.jpg

Türkiye'de internet kullanımını yaygınlaştırmak için Microsoft, Smile Dağıtım, Smile ADSL ve Datateknik işbirliğine gitti. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Windows Vista yazılımı ile yüklü Exper bilgisayar alanlara 2 aylık ücretsiz internet erişimi sağlanacak. Kampanyanın tanıtımında konuşan Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan, Türkiye'de 17 milyon hanenin 2 milyonunda bilgisayar bulunduğunu belirterek, buna karşılık 25 milyon MSN kullanıcısı olduğunu söyledi.

Bu iki rakam karşılaştırıldığında gidecek daha çok yol olduğunun ortaya çıktığını aktaran Çağan, “Türkiye, 20 milyonluk genç nüfusuyla bu alanda büyük bir potansiyel oluşturuyor” dedi. Datateknik Satış ve Pazarlama Koordinatörü Cahide Akkuzu ise kampanyayı, daha çok bilgisayar satmak değil, internetin yaygınlaşması olarak gördüklerine işaret etti. Smile ADSL Satış Pazarlama Direktörü Çağatay Arslan da, 2010 yılında en az 10 milyon ADSL kullanıcısının olmasının öngörüldüğünü ifade etti.

Link to comment
Share on other sites

Müthişlik Bunun Neresinde Anlayamadım 2 Ay lık Adsl Erişimi Vericekler Oda 40 Ytl Tutuyorki Zaten Bu 40 Ytl yi Verdikleri Bilgisayardan Çıkarıyorlardır Ortada Müthiş Denicek Birşey Yok.

Aynı Kampanyaya TTNet e Yaptı Hatırladıgım Kadarıyla TTNet 3 Ay Bedava Yapmıstı Neresı Muthıs Baslıgı gorunce Bende Uzun Bır Sure Sanmıstım (sozum Mıcrosoft a dır)

Link to comment
Share on other sites

Micro$oft beni güldürüyor. Zaten okullara bedava lisans dağıtarak insanları kendilerine alıştırıyorlar. Bu da onun devamı niteliğinde benim gözümde.

Yaşasın AÇIK KAYNAK.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...