Jump to content

Acrobat 9 Geliyor


Psychology

Recommended Posts

acrobat_reader.jpg

Adobe, PDF yazılımı Acrobat’ın yeni sürümüne Flash desteği eklemeye hazırlanıyor.

Adobe, bugün yaptığı açıklama ile popüler Acrobat yazılımının dokuzuncu sürümünü duyurdu. Acrobat 9, PDF oluşturma ve paylaşma işlemlerinde devrim niteliğinde yeni özelliklerle gelecek.

Yeni Acrobat’ın en önemli özelliği, hiç kuşkusuz Flash desteği ile birlikte gelecek olması. Kullanıcılar, Acrobat 9 ile birlikte, artık PDF dosyalarının içerisine Flash Player uyumlu video ve animasyonlar ekleyebilecek. Üstelik PDF dosyasını açan diğer bir kullanıcının bu video veya animasyonu görmek için sadece Flash Player’a sahip olması yetecek.

Acrobat 9 sadece Flash videoları değil, dokümanları, videoları, sesi ve hatta 3D objeleri bile PDF dosyasına eklememize izin verecek. Üstelik tüm bu farklı dosya formatlarını içeren bir PDF dosyası, sadece tek bir dosya olarak kaydedilebilecek.

Acrobat 9 piyasaya Windows işletim sistemi için 3 farklı sürüm olarak çıkacak. Bu sürümler: Acrobat 9 Pro Extended, Acrobat 9 Pro ve Acrobat 9 Standard. Mac kullanıcıları ise sadece Acrobat 9 Pro ile yetinmek zorunda.

Temmuz ayında raflara çıkması beklenen Acrobat ‘un fiyatı Pro Extended için 699 Dolar, Pro için 449 Dolar ve Standard için 299 Dolar olacak. Tüm sürümlerin İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japonca olmak üzere 4 farlı dil seçeneği ile satışa sunulması bekleniyor.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Zati light sürümü bile sistem sömürürken flash eklentili olanı ne yapar Allah bilir. Bence flash özellik eklemek çok saçma sapan bir fikir. Fuzuli özellikler. Bunların yerine sistemi daha az yormasını sağlasalardı daha güzel olurdu. Foxit Reader varken bakmam bile. Fazlası ile yetiyor. Flash oynatmasa da olur.

SAYGILARIMLA

Edit: İmla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...