Jump to content

Nikon Camera Control Pro 2.23.1


casira
 Share

Recommended Posts

b-233108-bilgisayar.jpg

U Point™ teknolojisi Kontrol Noktalarının kullanımında düzeltme işlemlerinde sonuçları kavramak için kullanılır.NEF dosyalarının kullanımında en uygun performans için, Kontrol Noktaları Kontrol Noktaları fotoğrafçıların geliştirme için giriş görüntüsü ya da görüntüdeki seçimli alanları ayırmaya ve seçmeye izin verir. Geliştirmeler orijinal görüntü kalitesine zarar vermeden kolaylıkla iptal edilip silinebilir.

Renk kontrol noktaları ile, fotoğrafçı seçilmiş her alan için 9 farklı işlem bölümüne kadar ayar yapabilir. Hazır olamayan ortamlarda sırasıyla brightness, contrast ve hue olmak üzere dört işlem bölümü elde edilebilir

Diğer kontrol noktaları Siyah ve Beyaz noktaları içerir, her ikisi de dinamik alanda yerleştirmeye uygundur, Doğal Renk Noktası gri tonlar olmdan bile görüntünün renk eğilimlerini düzeltir.

Gelişmiş Yönetim Listesi

Düzenleme Listesi Capture NX özellikleri ve gelişimlerinin ana kontrol listesidir. Görüntüyü etkileyen her şey bir yönetim liste girişine sahip olacaktır. Her giriş, bu listeden silinebilir, değiştirilebilir, kopyalanabilir.Kontrol noktasındaki giriş ve çıkış değişiklikleri daysa kayıttan önce, ilk işlem sırasında yapılabilir. NEF dosyaları için Kontrol Nokta değişiklikleri kayıttan önce ve sonra değiştirilebilir. Eğer JPEG ve TIFF dosyalarında ek değişiklikler yapılmak istenirse, Kontrol Noktaları düzeltilen dosyada kullanılabilir.

Düzenleme listesi her girişte otamatik olarak organize edilir. Önceki düzeltmeler sırasında bir ya da daha fazla adım istenilen zamanda açıp kapanabilir, görüntü üzerindeki etkiler izlenip kıyaslanabilir. NEF dosyaları için, adımlar dosya kaydedildikten ve tekrar açıldıktan sonra bile açılıp kapanabilir.

Güçlü İmaj Tarayıcı

Capture NX Tarayıcının ileri fonksiyonları sınıflandırma, sıralama ve düzeltmeyi içerir.

Çoğu Capture NX özellikleri her görüntünün küçük resminde veya eş zamanda çoklu görüntüler üzerinde hızlı ayarlar yapmanız için Tarayıcı bağlantısı verir.

Gelişmiş Grup İşlemi

Grup işlemi otomatik olarak bir seri görüntünün fazlalaştırılmasında kullanılır ve özellikle bir seferde birkaç görüntünün ayarlandığı önceden tanımlanan serilerin uygulamasında kullanışlıdır.

Capture NX değişik grup işlem metodlarını destekler.

Seçici Araçlar

Capture NX değerli yeni özelliklere sahiptir: Brush, Laso ve Marquee(dört çeşit), Gradient ve Fill/Remove için seçici araçlarda pozitif ve negatif seçim başvurularına sahiptir.

Renk Yönetimi

Renk yönetim performansı alınan çıktılara uyumlu görüntü renklerinin kontrolü için güçlendirilmiştir. Bu opsiyon Perceptual, Saturation, Relative Colorimetric ve Absolute Colorimetric özelliklerini içerir.

Nikon Capture 4 Uyumu

Capture NX Color Aberration Control, D-Lighting, Image Dust Off, Vignette Control ve Fisheye-to-Rectilinear Image Transformation fonksiyonlarını almıştır.

Info:

This software remotely controls most functions of Nikon digital SLRs from a

computer that is connected via USB cable or through wired or wireless LAN using

a wireless transmitter. Advanced functions of the new Nikon D3 and D300 such

as Viewer for preview and selection of images prior to transfer to a computer,

Liveview function and Picture Control System are supported. It also supports

workflows of Nikon’s exclusive photofinishing software Capture NX (optional) and

browser and viewer software ViewNX.

trans.gif

Main Features:

* Most settings of Nikon digital SLRs, that are connected via USB cable, such as exposure mode, shutter speed and aperture can be controlled remotely from a computer. Wired or wireless LAN is also available when using a wireless transmitter.

* In addition to direct transfer of images from a camera to a computer, all procedures from shooting to saving images are smoothly processed.

* Enhanced viewer function enables thumbnail display of images stored in a computer.

Compatible with the new functions of the Nikon D3/D300:

* Images in a camera buffer can be confirmed with thumbnail or preview display on a computer prior to transferring, enabling deletion of unnecessary images. This remarkably increases efficiency.

* Supporting the Liveview mode (Hand-held mode and Tripod mode) of the D3 and D300, it permits adjustment of focus point and shutter release while confirming the image on a computer. In Tripod mode, focal-plane contrast AF on a desired point within a specific area is possible.

* It also supports Picture Control System of the cameras. Picture Control parameters can be selected and adjusted on a computer, and custom curves (tone compensation data) can be created and registered

* 51-point AF can be controlled and displayed.

* Fine tuning of the new white balance is available.

Integration with other Nikon software:

* Support for ViewNX browser and viewer software

* Support for Capture NX photo-finishing software

Supported Cameras:

D3, D2Xs, D2X, D2Hs, D300, D200, D100, D80, D70s, D70, D60, D50, D40X, D40

* The D1X, D1H, and D1 not supported on computers with Intel CPUs running Mac OS X ver.10.3.9

http://rapidshare.com/files/117392026/ncc_v2.1.0_mr.reza.rar[/CODE]

Edited by recep demirci
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Nikon Camera Control Pro 2.2.0

camera_control_pro_1-screen.jpg

U Point™ teknolojisi Kontrol Noktalarının kullanımında düzeltme işlemlerinde sonuçları kavramak için kullanılır.NEF dosyalarının kullanımında en uygun performans için, Kontrol Noktaları Kontrol Noktaları fotoğrafçıların geliştirme için giriş görüntüsü ya da görüntüdeki seçimli alanları ayırmaya ve seçmeye izin verir. Geliştirmeler orijinal görüntü kalitesine zarar vermeden kolaylıkla iptal edilip silinebilir.

• Renk kontrol noktaları ile, fotoğrafçı seçilmiş her alan için 9 farklı işlem bölümüne kadar ayar yapabilir. Hazır olamayan ortamlarda sırasıyla brightness, contrast ve hue olmak üzere dört işlem bölümü elde edilebilir

•Diğer kontrol noktaları Siyah ve Beyaz noktaları içerir, her ikisi de dinamik alanda yerleştirmeye uygundur, Doğal Renk Noktası gri tonlar olmdan bile görüntünün renk eğilimlerini düzeltir.

Gelişmiş Yönetim Listesi

• Düzenleme Listesi Capture NX özellikleri ve gelişimlerinin ana kontrol listesidir. Görüntüyü etkileyen her şey bir yönetim liste girişine sahip olacaktır. Her giriş, bu listeden silinebilir, değiştirilebilir, kopyalanabilir.Kontrol noktasındaki giriş ve çıkış değişiklikleri daysa kayıttan önce, ilk işlem sırasında yapılabilir. NEF dosyaları için Kontrol Nokta değişiklikleri kayıttan önce ve sonra değiştirilebilir. Eğer JPEG ve TIFF dosyalarında ek değişiklikler yapılmak istenirse, Kontrol Noktaları düzeltilen dosyada kullanılabilir.

•Düzenleme listesi her girişte otamatik olarak organize edilir. Önceki düzeltmeler sırasında bir ya da daha fazla adım istenilen zamanda açıp kapanabilir, görüntü üzerindeki etkiler izlenip kıyaslanabilir. NEF dosyaları için, adımlar dosya kaydedildikten ve tekrar açıldıktan sonra bile açılıp kapanabilir.

Güçlü İmaj Tarayıcı

• Capture NX Tarayıcının ileri fonksiyonları sınıflandırma, sıralama ve düzeltmeyi içerir.

• Çoğu Capture NX özellikleri her görüntünün küçük resminde veya eş zamanda çoklu görüntüler üzerinde hızlı ayarlar yapmanız için Tarayıcı bağlantısı verir.

Gelişmiş Grup İşlemi

• Grup işlemi otomatik olarak bir seri görüntünün fazlalaştırılmasında kullanılır ve özellikle bir seferde birkaç görüntünün ayarlandığı önceden tanımlanan serilerin uygulamasında kullanışlıdır.

• Capture NX değişik grup işlem metodlarını destekler.

Seçici Araçlar

• Capture NX değerli yeni özelliklere sahiptir: Brush, Laso ve Marquee(dört çeşit), Gradient ve Fill/Remove için seçici araçlarda pozitif ve negatif seçim başvurularına sahiptir.

Renk Yönetimi

• Renk yönetim performansı alınan çıktılara uyumlu görüntü renklerinin kontrolü için güçlendirilmiştir. Bu opsiyon Perceptual, Saturation, Relative Colorimetric ve Absolute Colorimetric özelliklerini içerir.

Nikon Capture 4 Uyumu

• Capture NX Color Aberration Control, D-Lighting, Image Dust Off, Vignette Control ve Fisheye-to-Rectilinear Image Transformation fonksiyonlarını almıştır.

http://depositfiles.com/files/8181597[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years yıl...
  • 1 yıl yıl...
  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • Moderator

Nikon Camera Control Pro 2.21.0 Multilingual | 136.42 MB

http://uploaded.net/file/vrhy45fm/CC-Pro.2.21.0.rar
https://www.secureupload.eu/6rvlwyj4adoy/CC-Pro.2.21.0.rar
http://rapidgator.net/file/75b28fbf019c4706eb6297d0255cddc9/CC-Pro.2.21.0.rar.html
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • TornadoEffect changed the title to Nikon Camera Control Pro 2.23.1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...