Jump to content

Weblebi.com Sitesine Dikkat!


ty24

Recommended Posts

weblebi.com sitesi sipariş verenlerin parasını alıp haftalarca parayı çalıştırmaktaDüzen şöyle kurulu; Sipariş takip bölümünde 4-5 gün ''ödeme onayı bekleniyor'' yazısı ondan sonra 8-10 gün ''sipariş tedarik aşamasında'' sonra bıkıp siparişini iptal etmeye çalışıyorsun binbir zorlukla(ulaşılamıyor maillere cevap yok telefon hep meşgul düşersede en az 15-20 dk bekliyorsun sonra çıkarsa biri konuşuyorsun) onlarda tamam seve seve iptal edelim en geç 10 gün sonra paranızı göndeririz diyorlar .Sonuç olarak 25 güne yakın parayı çalıştırıyorlar bizi de salak yerine koyuyorlar! .sipariş veren mağdurlar ise paralarını almak için mail atmakta ama cevap veren yok, telefon etmekte ama telefona çıkan yok!verdikleri adrestede kimse yokmuş!yüzlerce şikayet var ve ne yazıkki site hala yayında milleti soymaya devam ediyor lütfen dikkatli olun ve çevrenizdekileri uyarın!Ben paramı alamadım şimdiye kadar.10 güne kadar ödeme yapmasalar savcılığa başvuracam, tabii bir sonuç çıkmaz o da ayrı mesele!

Weblebi.com Sahipleri>>>

16949lz5.jpg

kerimkotanvx1.jpg

Link to comment
Share on other sites

paranla rezil olmak diye buna denir en güzel alışveriş al gülüm ver gülüm olan örnekte ki gibi adamcıklarla uğraşmaktansa böylesi daha iyi

[img=http://img502.imageshack.us/img502/781/kerimkotanvx1.jpg]resimdeki şahısıda bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım

Link to comment
Share on other sites

sikayetvar.com da şikayetim yayınlandıktan sonra paramı gönderdiler!Birdaha bu siteden çiklet bile almam hatta siteye girmiycem bir daha üyeliğimide sildirmeye çalışacam!!!Allah belalarını versin güvenimi sarstılar internetten alış veriş yapınca dikkatli olmak lazıım!!!

Link to comment
Share on other sites

paranla rezil olmak diye buna denir en güzel alışveriş al gülüm ver gülüm olan örnekte ki gibi adamcıklarla uğraşmaktansa böylesi daha iyi

[img=http://img502.imageshack.us/img502/781/kerimkotanvx1.jpg]resimdeki şahısıda bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım

Nafiz Kerim Kotan weblebi.com ortaklarından!!!

Link to comment
Share on other sites

aynısını estore.com.tr adresi yapıyor. dikkatli olun mahkemeye vermek üzereyim o siteyi. Nedeni ise site benden 5 ytl civarında benim onayım olmadan para çekmesi. Adamlara mail attım telefon açtım umarsamadılar bile ve yakında mahkeme yolu gözükecek. Eğer alış- veriş yapacaksanız sağlam güvenilir sitelerden yapın.

Link to comment
Share on other sites

valla arkadaşlar ne olduğu belirsiz yerden alışveriş yapmam ben. ben önceden internetten alışverişe önyargıyla bakardım ama güvenli bir kaç siteden sipariş verip gününde elime geçtiğini görünce ve aynı yerden eşya aldıkdan sonra bozulunca birebir değişen siteden sonra ben başka bir siteden alış veriş yapmıyorum. 15 ytl ucuz diye başka yerden yaptığında tlf. sıkıntın kaç 15 bin leri geçiyor..

UCUZ ETİN YAHNİSİ HOŞ OLMAZZ....

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

ilk bakışta bütün şikayetler çözülmüş gibi gösteriliyor.

Ama gel gelelim işin aslına;

Aslında bunu www.sikayetvar.com un tespit etmesi gerekirdi.

Mesajlarda yeterli açıklama da yok.

______________________________

Sayın *******'nın şikayeti hakkında;

Konu ile ilgili mail yolu ile bilgi aktarılmıştır.

Daha detaylı bilgi istediğiniz her türlü sorunuz için [email protected] adresine mail atabilir, veya (0212) 217 77 40 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla...

Weblebi.com

_______________________________

Formatında sadece müşteri isimleri değişmiş şekilde aynı mesajı gönderiyorlar.

Birçoğuna baktım hep aynı mesajla karşılaştım.

Link to comment
Share on other sites

hepsiburada.com da yakın bir olay yaşadık arkadaşımla. 300 dolara ekran kartı almıştı. Arızalı çıktı geri yolladı. Yeni ekran kartı yolladılar 30 dolarlıklardan. Bir dahada değiştiremedi zaten.

Link to comment
Share on other sites

karta para aktarımı olayında onların yapabileceği bir sey yok bankalar 10 gunde gönderiyor genelde.

garanti bankası benim kapattırdıgım sanal kartıma gelen para iadesini normal hesaba bir sürü aramadan sonra tam 2-3 ayda anca aktardılar bakiye de 50 ytl bişidi telefon param belki o kadar olmustur ara ara..

weblebi ile alışveriş yaptım memnunum

estore ile de (ama su ara dagıttılarsa bilmem)

bir cok iste ile de

uluşlar arası da

ama en sorunsuzu en kaliteli hizmen en duyarlı en kullanıcı dostu sistem

www.ebay.com

fiyatlar makul ilgi güzel tek sorun kargo 30-21 arası suruyor ben genelde uyak tefek seyler alıyorum ama bi kere nfs prostreete 11$ almıstım hemde yeni cıkmıstı.

ptt biraz yavaş calıssa da cünki tc ye girince gerisi ptt yi ilgilendiriyor genede digerlerinden memnunum arada paypal var..

su vardır ki ben asa yukarı 3-4 yıldır online alışveriş yaparım hep forumlarda bu tip sitelerin kullanıcılara yaptıgı eziyeti görürüm bu bazen hepsiburada.com da olur başkası da

cünki interaktif alışverişte sakat durum stokla calısmıyorsun tedarikci eğer ürünü getiremezse ya da bu gun yarın diye sizi sallarsa sizde müşteriye mahcup dusersiniz fln fln..

en güzeli tabiki al gülüm ver gülüm ancak bir baharat olan köri yi bile bir ara bulamadım sehirde internetten spariş etme durumuna gelmiştim. :D

kaldı ki 2 ytl bişi di kargosu en az 5-6 tutardı hemde :)

türkün aklı sonradan gelirmiş benimde editlemeden gönderdiğim post yok önce gönderiyorum 2 dk sonra akıma bir sey geliyor düzenle diyorum fln :)

bir de interaktif alışverişlerde su vardır 7 iş günü içinde (elinize ulaştıktan sonra olması lazım) içinde koşulsuz iade edebiliyorsunuz..

eğer sorun yaşarsanız normal mahkemeye değil tüketici mahkemesine gitmeniz lazım (tüketici mahkemesi değilde adı başkaydı unuttum neyse )

bir ara da bir sistem hata yaptımtı 300$ karta 100$ yazmıs bizim bir arkadas almıstı onlar göndermemişti sonradan öğrendik göndermek zorundaymıs yazılan etiket neyse kasada yok o değil su diyemiyorlar öyle bir hak yok e bundan maraz dogar mı tüketici etiketi kendi magazada degistirri mi bilmem ancak böyle bir yasa var bir ara tüketici hakları kitabı okumustum.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Weblebi.com iflas etti. Dünün internet haber sitelerindeki flaş haber buydu. Zaten bir aydır şikayetler yoğun şekilde artmıştı. Sonunda beklenen oldu. site sahipleri yazık ettiler hem kendilerine hem siteye. Zor bir sektörde büyüdüler ama bunu iyi yönetemediler.

Link to comment
Share on other sites

Hepsi burada coma güvenirim 2 taksitte para yolladım bankadan banka günlük işlem limiti üzerindeydi müşeri hizmetleri bölümünden yazdım şu kadar yolladım diye 2 gün içinde sipariş kapıya geldi.

Link to comment
Share on other sites

Web Lebi Kapatılmış... :D

Sayın Müşterilerimiz,

2003 yılından beri faaliyet göstermekte olan Weblebi.com, maalesef son dönemdeki bazı olumsuz olayların neticesinde ticari hayatını 05.08.2008 tarihinde sonlandırmak zorunda kalmıştır. Maalesef Türkiye’nin ve dünya piyasalarının içinde bulunduğu ekonomik zorluklar ve özellikle son dönemde internet alışveriş sektöründe bazı önemli firmaların zora girerek faaliyetlerine son vermeleri, ürün tedarikçilerinin ve bankaların sektöre olumsuz bakmalarına sebep olmuş ve tüm bunlar zincirleme olarak firmamızı faaliyetlerini sürdüremez duruma getirmiştir.

Sadece 2008 başından bugüne kadar 30.000’den fazla siparişi başarıyla sorunsuz olarak müşterilerine teslim etmiş olan Weblebi.com, yakın dönemde sınırlı sayıda siparişi teminci firmalarla yaşanan sıkıntılardan dolayı müşterilerine teslim edememiştir.

Her zaman müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı ilke edinmiş olan firmamız, bu durumdan alışveriş yapmış siz müşterilerimizin herhangi bir zarar görmemeleri açısından sizi haklarınız konusunda bilgilendirmek istemektedir.

Aşağıdaki adımları uygulamanız durumunda, verdiğiniz siparişle ilgili bir mağduriyetiniz olmayacaktır:

Öncelikle, vermiş olduğunuz siparişin kargoya verilip verilmediğini Weblebi.com sipariş takibi sayfasından kontrol ediniz.

Please register to see this content.

Şayet verdiğiniz siparişiniz Weblebi.com tarafından henüz kargo şirketine teslim edilmemişse, tüketici olarak öncelikle yapmanız gereken sitemizden yapmış olduğunuz alışverişte kullandığınız kredi kartının bağlı olduğu banka kart merkezine faks ile bir HARCAMA İTİRAZ dilekçesi göndererek ilgili tutarın kredi kartınıza iade edilmesini talep etmektir.

Mastercard/Visa kuralları gereğince eğer siparişinizin kargo fişi ibraz edilemiyorsa, KANUNEN bankanız kredi kartınıza bu meblağı iade edip, firmamız hesabından ilgili tutarı tahsil etmekle yükümlüdür. Bu açıdan her durumda siz tüketici olarak mağdur olmadan sipariş tutarınızın tamamını iade olarak alabileceksiniz.

Daha önce satın almış olduğunuz ve size teslim edilmiş tüm ürünler üretici ya da ithalatçı firma garantisi altındadır. Yasal garanti süresi içersinde herhangi bir sorun yaşamanız durumunda, üretici ya da ithalatçı firma ürününüzdeki kusuru telafi etmekle yükümlüdür.

Tarafınıza yaşattığımız bu olumsuz durum için çok özür diler, bu konuda her türlü sorunuz için bundan sonra [email protected] adresine mail atabileceğinizi belirtmek isteriz

Saygılarımızla

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...