Jump to content

Playstation 3 Devrim Yaptı


srt75

Recommended Posts

Sony firması tarafından üretilen 3. nesil oyun konsolu PlayStation 3, film indirerek izleme ve oyun oynama hizmetine başlayacağını açıkladı.

Sony firması, film indirme hizmetinin, ABD'de bu yaz içinde başlayacağını ve daha sonra Avrupa'da faaliyete geçileceğini bildirdi.

PlayStaion 3, işlemci olarak Sony, Toshiba ve IBM ortak yapımı olan ve çoklu çekirdek mimarisine sahip yeni nesil mikro işlemci kullanıyor. PlayStation, bu özellikleriyle, özellikle sayısal işlem gücü bakımından dünyanın en güçlü mikro işlemcisi sıfatına şimdiden sahip durumda bulunuyor.

Sony firması, gelecek üç yıllık dönemde, yeni nesil teknolojilere 16,7 milyar dolar yatırım yapılacağını da açıkladı.

ALINTIDIR.........

Link to comment
Share on other sites

hiç bişey playstationu geçemz bu yarım bir haber ayrıntılı açıklamasını okuyun xbox ile ilgiisinin olmadığını anlıcaksınız zaten onlarda biliyor bu işi xbox'ın yapıp yapmadığını bizden dah ii biliolar haberi detaylı araştırın çok farkları var ilk olarak teknolojide xbox ps3 ün yanına yaklaşamaz içindeki işlemci son teknıoloji bilgisayar işlemcilerinin o hızlara ulaşması için bile üç dört senelik süre gerekiyor düşünün geleceğin teknolojisini şimdiden sunuyolar ps2 bile 2000 yılında çıktı 2008 e gelindi hala oyunda bilgisayarları solluyor ondan üç dört sene sonra çıkmış pcler ps2'nin çaşlıştırdığı oyunu çalıştırmayı bırakın yakından geçemiyolar:D...yani forever ps....

Link to comment
Share on other sites

Kivre ben başlığa nispeten öle dedim "devrim yaptı" yazıyor ya zaten vardı yani devrim filan yok oyuniçinde ana menüye dönme mesajlaşma falan eklemişler okudum bğtğn detayları çünki almayı düşünüyorum.

Ben şuanda Xbox 360 sahibiyim ps3 ilede oynadım ve alırken bol bol araştırdım. xbox yaklaşamaz değil üstünde bile zıplar ps3'ün. Bütün oyunların 2 konsoldada yapıldığı çözünürlükler ve antialising seviyelerine baktım xbox 10mb programlanabilir edram olduğu için daha iyi aa ve kaplama kalitesi sunuyor. PS2ninde avantajı buydu 2mb tı edram ps2'de. istersen Googleden aratabilirsin xbox ve ps3 karşılaştırmalı videolarını.

Cell'in bi marifetini göremedik daha GT5 demosundan başka ondada hasar yok (RSX'e yüklenmişler anlaşılan Cell hala tam kullanılamıyor)ve çevre fıs paso arabaya yüklenmişler ama iyi yüklenmişler 200.000 poligon var.

Ha ps3 alınırmı tabiki alınır MGS4 diye bir başyapıt var.

Ben onu beşi bilmem hangisi ucuz hangisinde şuan için oyunlar daha kaliteli görünüyor kopya işi varmı bunlara bakarım. Bilgisayarı kapatır Bad company oynarım.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...