Jump to content

Windows Update Hatası


west64

Recommended Posts

Bunun dışında MP11, IE7 vs doğrulamadan geçiyor mu?

Başlat/Çalıştır : services.msc yazıp enter ile Hizmetlere giriş yap.

Olay görüntüleyicisi ve Otomatik güncelleştirmeler hizmetlerinin durumuna bir bak.Otomatik olarak ayarlı olamalılar ve başlatılmış durumda olmaları gerekir.Durdurup yeniden başlat.

Bunlar işe yaramıyorsa orjinallik konusunda sıkıntı olabilir.LegalXP ile 3 adımda sistemi lisanslayıp her türlü güncellemeleri yapabilirsin son çare olarak.

Link to comment
Share on other sites

Microsoft Windows Update Web sitesine veya Microsoft Update Web sitesine bağlanmayı denediğinizde, aşağıdaki hata kodlarından biriyle karşılaşabilirsiniz:

0x80072EE7 hata kodu, istemci bilgisayar Windows Update veya Microsoft Update Web sitesiyle ilgili bir URL'yi çözümlemeye çalışırken doğru IP adresini bulamazsa oluşabilir. Bu hata, Hosts dosyası statik IP adresi içeriyorsa oluşabilir.

Çözüm:

Bu hatayı gidermek için, Hosts dosyasını inceleyin. (Bu dosyanın adı Hosts.sam da olabilir.) Dosyada Windows Update veya Microsoft Update Web sitesi için herhangi bir statik IP adresi olmadığından emin olun.

Hosts dosyası C:\Windows\system32\drivers\etc klasöründe bulunur. Hosts dosyasını görüntülemek için, dosyayı Not Defteri ile ilişkilendirmeniz gerekir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Hosts dosyasını sağ tıklatın.

2. Birlikte Aç'ı tıklatın ve program listesinden Not Defteri'ni seçin.

Hosts dosyasında, Windows Update veya Microsoft Update ile ilişkilendirilmiş statik bir IP adresi varsa, girdinin başına # işaretini ekleyerek devre dışı bırakın. Ayrıca satırı tümüyle silip Hosts dosyasını değişikliklerle kaydedebilirsiniz.

Not: Web hızlandırıcılar, DNS hızlandırıcılar, DNS önbellek yardımcı programları ve Casus önleyiciler gibi programlar Hosts dosyanıza Windows Update veya Microsoft Update Web sitesi için statik IP girdileri ekleyebilir. Bu durum Windows Update'in veya Microsoft Update'in başarısız olmasına neden olabilir.

Kaynak :

Please register to see this content.

.

Link to comment
Share on other sites

Güncellemelerin Kapalı

Güncellemeyi nasıl aktif ederim diyorsundur

bilgisayarım/özellikler/otamatik güncellemeler/yeşil kalkan işaretli butona tıklarsın messengeri upload ettikten sonra xp'in bandurollü deil ise güncellemeyi kapat

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...