Jump to content

proxy

Üye
  • Posts

    216
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Türkiye

Recent Profile Visitors

1303 profile views

proxy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Buraya bakın . Windowsu onarmayı deneyebilirsiniz.
  2. Linkteki dosyayı indirin. İçindeki L1 isimli klasörü masaüstü gibi bir yere çıkartın. L1 klasörünün içindeki setup dosyasıyla LAN sürücüsünün kurulumunu yapın. .
  3. HDD Low Level Format Tool Desteklediği Harddisk markaları : İndirme Linki : http://kisalink.com/cb67825/ .
  4. NTFS format sorunu yaşayan arkadaşlar, aşağıdaki programla formatlamayı dener misiniz? http://www.filefactory.com/file/453ec3 .
  5. 1- Grease 2- Back To The Future (Trilogy) 3- Stephen King's > The Langoliers Aslında listeye ekleyebileceğim çok film var. Fakat 3 film kuralına uymak adına yazmıyorum. .
  6. Sizi tebrik ederim çok tehlikeli bir trojan-virüs mutasyonu yakalamışsınız. Yazdığınız mesajda "arkadaşlar, ota, b*ka virüs diyen güvenlik programım cmdow.exe diye bir dosyaya tehlikeli diyor. Bu dosya nedir?" Diye sorsaydınız, o dosyanın gerçekte ne işe yaradığını söylerdik. Ancak siz kararınızı çoktan vermişsiniz. Bakın size bir örnek; Bende orjinal windows xp pro cd'si var. Norton, Kaspersky ve AVG anti virüs programları, windows xp'deki bir dosyayı trojan olarak algılıyorlardı. Daha sonra yapılan güncelleme ile bu hatadan dönüldü. Yani her zaman anti virüs programlarının söylediğine itibar etmeyin. Biraz araştırmacı olun. Google'da arama yapsaydınız adı geçen dosyanın virüs veya trojan olmadığını öğrenmiş olurdunuz. Bir şeyi sorup doğrusunu öğrenmek istemek başka, itham etmek ise başka bir şeydir. Arada bir sizin gibi "Evreka! Evreka!...TNCXP'de virüs buldum. Aştım oğlum ben " Diyen birileri çıkıyor. Böyle diyen arkadaşlar şunu hiç düşünmüyorlar ; "Yahu, bu işletim sistemini kullanan yüzlerce kişi var. Bu adamlar bu kadar kek mi virüslü sistem kullanıyorlar? Bunların aralarında hiç mi bilgisayardan anlayan yok?" Sonuç olarak, Bence emek karalamak bu kadar kolay olmamalı ... Siz ne dersiniz? .
  7. TNCXP'yi kurmak için sadece birinci cd yeterli. ikinci cd program cd'sidir.
  8. Keşke teknik servise sorsaydınız. Entegre SP2 'nin ses sürücüsüyle ne alıp veremediği varmış Şimdi öncelikle pc'yi güvenlik kipte açıp aygıt yöneticisinden ses ile ilgili bütün aygıtları silin. daha sonra pc'yi yeniden başlattığınızda "yeni donanım bulundu" mesajlarına iptal deyin. Aşağıdaki ses sürücülerini kurun. .
  9. i386\ntkrnlmp.exe yüklenemedi hatasıyla ben de karşılaşmıştım. Sanal işletim sistemi için ayırdığım RAM miktarını 512'ye çıkarınca çözülmüştü. Bunu bir kontrol edin. .
  10. YaStorage linkine girdikten sonra gelen pencerede aşağıdaki adımları uygulayın. 1.Adım : 2.Adım : .
  11. İkinci cd'deki programları kurmak istemiyorsanız ESC tuşuna basarak bu adımı atlayabilirsiniz. .
  12. Bu da Thinstall programının resmi sitesi : .
  13. Öncelikle "çamur at izi kalsın" mantığıyla mesaj atılmaz. Bir iddianız varsa bunu ispatla yükümlüsünüz. İspatlayamadığınız takdirde iddialarınız iftiradan öteye geçemez. Ben bu işletim sistemini kullanıyorum. Fakat kullanmaya başlamadan önce CD'yi Nod32, Bitdefender, Kaspersky ve spybot search & destroy programlarıyla kontrol ettim. Sonuç temiz çıktı. İşletim sistemini kurduktan sonra da bu dediğim programlarla komple sistem taraması yaptım. Çünkü kurulumdan sonra aktifleşen bir zararlı kod olabilirdi. Fakat sonuç yine temiz çıktı. Kullandığım antivirüs ve anti-spyware yazılımlarının bulamadığı o sözünü ettiğiniz hacking araçlarını yazarsanız biz de bir şeyler öğrenmiş oluruz. .
  14. SONY ERICSSON P990i Kullanmanızı tavsiye ederim. .
×
×
  • Create New...