Jump to content

Klayvyenin Sağ Tarafındaki Numaralar Çalışmıyor..!


gkn_gnr

Recommended Posts

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Num lock tuşu ztn en basiti ama onla alakalı değil. USB girişi evt çalışıyor. Ama ps/2 girişindeki problemi çzömeye çalışıyorum, ben de sorunun orda olduğunu düşünüyorum, ya da bios veya anakartla alakalı bir yazılım eksikliği var..! Her neyse yardımlarınız için tşk ederim. Olmadı artk usb kullanıcam:)

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar, ps/2 de usb de her türlü klavye denedim aynı sorun devam ediyor. Numlock tuşu açıkken hiç basmıyor. Numlock'u kapatınca ise oradaki tuşlar aşağı yukarı sağa sola olarak yön tuşu olarak çalışıyolar..! Çok garip ya kaç klavye denedim. !996 yılından beri pc kullanıyorum, adeta bi ps masterıyım ama yok çözemedim deli olcam. Sanıyorum benim anakartın bir yazılımsal sorunu ya da windowsla alakalı bi sorun, başka çare kalmadı sanırım formatlıycam.....

Link to comment
Share on other sites

sanada hep bozuk klavyeler denk gelmiş

kardeş 5 klavye de mi bozuk? Ayrıca başka pc'lerde çalışıo bu klavyeler..! Ben bi pc tamircisiyim benim pc değil, sorun başkasının pc..! ama en sonunda hatırladım olayı 5 defa üstüste shift tuşuna basıyoruz, orda yapışkan tuşlarla ilgili ayarlar çıkıyor. Olay onla alakalı, hallettim. 1996 yılından beri hiç bir arıza kurtulamadı elimden :clapping: :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...