Jump to content

Iso Dosyası çıkmıyor !


Recommended Posts

Tüm partları sorunsuz bir şekilde indirdim rar'ları masaüstünde bir klasöre açtım ve içindeki tncxpsp3.exe dosyasına tıkladım buraya kadar herşey normal daha sonra kabul ediyorum diyip YAZ tuşuna bastım ve aşağıda system trayde dediğiniz gibi küçük bir ikon belirdi ve bekledim sonrasını resimli açıklamak istiyorum belki tam anlayan olmayabilir o bakımdan.

Bekliyorum uzun bir süre daha sonra karşıma şu ekran (CD yazan pro olsa gerek) o geliyor. START diyince BULUNAMADI diyor close diyince o aşağıdaki küçük ikon ve pencere kapanıyor ne yaptıysam olmadı.

73382942yt2.png

Bu resimde TEMP klasöründe programın (exe'nin yani) açtığı dosyanın içi. Buyrun bi el atın şu işe.

22352870rq9.png

Arkadaşlar part'larda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü hepsi normal şartlarda (saniyede 75kBp/s ) ile 25 dk ile indi. ve açarken hata vermedi. Bilgisayarcı olduğum için bu tnc'nin sp3 versiyonuna acil ihtiyacım var şuan kullandığım işletim sistemi tnc xp sp2. saygılar.

Link to comment
Share on other sites

Çözebilecek olan yok galiba sorunu? Neyse bugün en baştan torrent ile çekicem sp3'ü aynı sorun olursa buraya yazıcam iyi günler.

Bu arada bazı arkadaşlarımızı böyle yapacağınıza direk iso koysaydınız yazmış rar'a bende o arkadaşlar gibi düşünüyorum çünkü böyle zor oluyor zaten part'lar inene kadar yeteri kadar bekliyoruz birde açılırkenmi beklicez? Ondan direk torrent ile çekicem.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım birinci resimden browse şeçeneiye yazmak istediğin dosya üzerinde etkin değildir onun için masaüstünde nereye çıkarttıysan onu browse dan göster start de biraz bekle sonra yazacaktır ..

Ne denediysem olmadı temp dosyasında gizli dosyalarıda gösteri açtığım halde bile bütün klasörleri tek tek gezdim ama iso miso yok :) artık yapacak tek şey var baştan bidaha indirmek ama bu sever rapid değil torrent ile çekicem :pardon:

Edit : Arkadaşlar tamam hallettim sorunu :) Dizüstü bilgisayarımda deneyim dedim onda orj. vista kurulu ve temp dosyasını açtım iso dosyasını gördüm. Sorun benim masüstünde olsa gerek. Neyse ellerinize sağlık her zamanki süpersiniz sizde olmasa biz bilgisayarcılar ne yapar :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...