Jump to content

fade_to_black

Üye
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fade_to_black

  1. sitede easyrecovery kurtarma programını araştır bu program ile diskteki verilerini alabilirsin. format atmana gerek yok ancak sitedeki çoğu kurtarma ve dvd/cd boot larında bu tarz programlar hazır geldiğinden ekycy sana kurtarma cd si önermiştir sanırım. çok kurcalamadım programı direk sürücüleride kurtarıyor olabilir 4-5 yıl önce başıma geldiğinde bu şekilde kurtarabildim ama geçen zaman çok uzun olduğundan tam hatırlamıyorum. ayrıca hddlife yada benzer bir program ile disklerini kontrol et 2-3 aylık diskler bile sorun çıkarabilir nette araştır bu şekilde bir sürü şikayet var.
  2. Bu arada hiç aklıma gelmemişti ama bu gün denedim bataryayı çıkarıp direk adaptörü taktım 2-3 saatkadar zorladım bilgisayarı. Sadece adaptör takılı olduğunda pile geçemediği için kapanmasını yada voltaj sorunu bekledim ama bişey olmadı sanıırm sorun batarya le ilgili.
  3. ilgileriniz için teşekkür ederim yılbaşı haftasında olduğumuzdan (yağmur gibi nöbet yağıyor) ve önümüzdeki haftalarda finaller başlayacağından bir süre idare edeceğim sanırım. bir zaman benim orjinal adaptördede olmuştu (asus) ancak sonra bir kaza sonucu kabloyuda sakatladığımdan içini açtım sonra açık kullandığımda sorun epey düzelmişti belki ısı ile alakalıdır malum kapalı formatta bu adaptörler.
  4. resmin üst kısmındaki http://www.asus.com/tr/Notebooks/N53SV/specifications/bu adresteki adaptör bilgileri allttaki siyah kısımda şu an kullandığım adaptördeki özellik bilgileri.ismail kardeşimin dediği gibi ancakoradaki arkadaş çıkarıp takınca düzeliyor gibi bende hiç oralı değil.ayrıca çift çekirdek tek çekirdek diye bi belirtme yapılmış sitede bendeki özellikler şöyle Intel® Core™ i7 2630QM işlemci 16gb ram geforce gt540m cuda x64 w10 kullanıyorum önceki adaptörde 4.7 ama o ısınıp kılıfını bile yamuk yumuk etti yanlız bu sorun hep en az 2-3 ay kullandıktan sonra ortaya çıktı. olmadı birebir orjinal model aramaya başlayacağım.
  5. merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var   Asus N53SV model bir laptop um var. laptop yükte iken özellikle performans modunda adaptör ile pil arasında sürekli geçiş yapıyor. örneğin dota 2 gibi bir oyun açıtığımda laptop touchpadinin önündeki pil ışığı yanıp sönmeye başlıyor adaptördeki ışıkda yanıp söner gibi hareket etmeye başlıyor (tam sönmüyor sadece parlak iken soluklaşıp tekrar parlıyor). atk pack kurulu iken plugin / battery mode arasında sürekli geçiş yapıyor yardımcı olabilecek kimse varmı 2. adaptörüm ve batarya yeni. ek olarak laptopmun dvd rw yi söküp yerine akasa nstore ile hddyi taktım esas hdd slotunda da kingstone 120 gb hdd var. şu an kullandığım adaptör 19v/6.3a çıkışlı 3. adaptörüm orjinali ile aynı özellikte
  6. arkadaslar kimse yokmu acil yardim
  7. arkadasimin yeni aldigi asus s56cm ultra book w8den w7 ye dondum hd yi iptal edip ssd ye ye kurulum yaptim tekrar hdd yi aktiflestirmek icin yeniden baslattim ama simdi bios bile acilmiyor acil yardim
  8. arkadaşlar indirdikten sonra usb üzerinde çalıştırmak için ne lazım ?
  9. arkadaşlar media fire a yeni bir sadece crack uplamanız mümkünmü acaba ilk sayfadaki link kırık sadece crack linki yeniden atarmısınız ?
  10. modem ayarlarını kontrol ettin mi. ben zyxel marka modem kullandığım zaman ara ara ayarlar sıfırlanıyordu. belki ilgisi olabilir driverda sorun yok diyorsun çünkü iss ile iletşime geç ödeme gününü geciktirip ödemeni yapsan dahi bazı servisler aramadan müdahale etmiyor aksatıyor çok çektim zamanında.
  11. bilgisayarının tam bilgilerini verirsen senin için driverlarının linklerini araştırabilirim cpu-id programı ile anakartının ve diğer önemli ekipmanlarının modelini öğranebilrisin. ağ bağlantın yoksa yani netten edinemiyorsan başka bir bilgisayar ile indirip kendi pc nde çalıştır buraya yaz yada resimlerini koy bu şekilde yardımcı olmamız kolaylaşacaktır.
  12. rasgele download yapıorum tnc artık ne indirdiim farketmio

    1. CaNCaN

      CaNCaN

      Karizmasın gözlüklerle :D

    2. fade_to_black

      fade_to_black

      teşekkür ederim

  13. arkadaşlar cmd komutlarını yapamadım son olanı bide acer aspire one zg5 model bi laptop a acil format atmam lazım
  14. dosyaları çıkarttımda crack klasöründeki game dosyasınıda eklememe rağmen please insert disk diyor :S nabcam şimdi ?
  15. arkadaşlar zip veya bir skıştırılmış dosya değil sanıyorum bu .z01 gibi uzantılı dosyayı neyle açacağım acaba muselman sk8r_boi nin önerisini ile winzip denedim yaramadı .iso filan gibi bi imajmı bu dosya ne yapıcam söylermisin acaba? puf millet 4/5 gb lık oyunu kurup oynuo ben şurda mb lık oyunda :S urasıp duruom ama kafaya koydum krup oynayacam bunu ben edit: arkadaşlar sanırım dosyaları ayrı koymamdan dolayı yapamamışım şu an açtım dosyaları kusura bakmaın ilk defa böle bi sıkıştırma şekli ile karşlaştım
  16. .z01 gibi uzantılı dosyaları ne yapmam lazım bilen varmı ? iso dosyasımı bunlar :S neyle çalıştırıcam
  17. linkler meftaa yokmu yaw :S diablonun sağlam linkleri :S
  18. arkadaşlar sorun markalarda değil markaların kullandığı yan ürünlerden kaynaklanıyor ve ayrıca tabiki türkiyedeki teknolojik alandaki yetkili servislerin çoğunun sorumsuz işçilerle çalışması bunun sebebi yetkili servisim diyor ama normalde başka bir işle ilgili çalışıyor tamirat da yaptığı için yetkililik ünvanı alıyor ama aslında olması gereken o firmaya özel eğitimlendirilmiş çalışan olmaları gerektiği.
  19. arkadaşlar 6 yıldır kullandıgım desktopumun ana kartı asus ve konfigrasyonu nerdeyse bilgisayar konusunda hiçken kendim seçmiştim ve bu gün bile kullanıyorum tabiki corelere dulara kafa tutamam ama asus u yabana atmayın derim nette dolaştım ve braz arastırdım pek şikayet edenide görmedim yani asus gayet iyi ha bu arada 1 ay önce eski bi asus laptopda edindim kardeşime oda benim pc ile yaşıt sayılır.kendi zamanına göre bile ortalama iken ikiside yıllara meydan okuyorlar. edit: yorumların bir kısmını da sonradan okudum dell microsofttan bile eski bi firma yani buda demek oluo ki çok daha köklü e tabi birazda cep yakıor. ayrıca hp kullananlara önerim ankaraya felam taşınsınlar benim arkadaşa aldık bu sene soba kurmayacam dedi.
  20. dostum smart disk diyerek flashdiskden bahsediyorsan içeriğini alman mümkün değil eğer garanti belgen varsa değistirilir benim 4gb kingstonum gitti garantisi faturaydı ve fatura kayboldu sadece 1.5 ay kullandım yandıktan sonra sinirlenip kapağını kırdım
  21. benbir sprey aracıyla (tantum sprey önerim) baya bi partikül yayıyor olması ince nokta yaklasık 3-4 damla alkol yere damlayıncaya kadar sıkıyorum saf alkol olması ayrı bir nokta sonra kurumaya yakın bi kere üflüyorum buğulanıyor bu yöntemi 2002 den beri kullanıyorum ve cok azı elimden kurtuldu ayıca modemim yaz aylarında fazla ısınınca buzdolabına atıyorum :) eskiden dvd player ve müzik sistemini yapardım portatif olanı
  22. sk8er_boi abicim bi sorunum var şimdi bu tncxp yi önceden (normal xp herhangi türden extra bi ekleme) olmadan olan işletim sistemimle indirdim ve ''.rar'' dosyasından çıkarmayı denediğimde hatalı dosya uyarısı almıştım daha sonra şans eseri bir cafe sahibi arkadaş bi cd verdi ''tncxp'' nin cd si olduğunu görünce sevindim :) eline sağlık ama şimdi yine bi sorunum ortaya çıktı pc ye format atarken bazı ''.dll'' dosyalarını kopyalayamadım yinede bi süre idare ettim sık sık mavi ekran aldım ve bir arkadasıma özellikle söylüyorum ''laptop'' una aynı cd ile format attım ne ''.dll'' hatası verdi nede yüklerken problem verdi ama explorer çalışmadı neden olabilir acaba? pc min özellikleri : asus p5gd1pro motherboard western d. sata1 80gb ax300se 128 mb asusquetrack dvd-rw (lightscrible) 1024 kingstone + 512 ram intel p4 3.0
×
×
  • Create New...