Jump to content

Yeni Hdd Için öneriler


Recommended Posts

Kapasitemi önemli bir etkenmi yoksa performans mı önemli?.

Önce ihtiyacın olan etkeni belirle.Eğer performans istiyorsan şuanda Seagate 250 GB SATAII 16 MB Cache' e sahip XXX410AS serisini almanı öneririm.Yok o bana fazla gelir yada az gelir diyorsan bunun için

Tom's hardware in sitesinde sabit disk bölümüne bak.Orada okuma-yazma yada ortalama erişim sürelerini bulabileceğin bir karşılaştırma tablosu var.Orada markalar modeller ve serileriyle birlikte listelenmiş.En basitinden bunu kullanabilirsin.

Ayrıca fiyatıda büyük etkendir.Mesela 250 GB ile 1 TB Hdd arasındaki farka bak.Bütçene göreysede yine kendin karar ver.Markada etkeni kendin belirle.Almadan önce ya bu iyidir herkes bundan alıyo falan diye düşünme.Forumlardan hataları varmı,yada sorun çıkartıyormu,ses yapıyormu bunlara bak daha sonra karar ver.Çünkü alacağın hdd yi biz değil sen kullanacaksın.

Saygılarımla...

Allah'a emanet olun.

Link to comment
Share on other sites

diğer firmalar sadece 2 yıl garanti verirken seagate 5 yıla kadar garanti verebiliyor. Ve en ufak bir sorunda yenisiyle değiştiriyor. Benim vardı sata 2 seagate. Hızlı + ucuz + kullanışlı. Tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...