Jump to content

Böyle Bir Ramazan Bayrami Da Var


ressamsikar

Recommended Posts

Bu farkıda görmezden gelenlerin yüzüde bayram görmesin !

Bir organizasyon hakkında üç beş kişi soruşturuldu diye bakıyorum internetteki imzalardan çoğu değişmiş. Laf satışına gelince mangalda kül bırakmayanlar hiç bu dala basmıyorlar. zaten hiçte basmadılar ya!Bu mesajı irdeleyen korkaklar kuyruğu kısmış,yavaaaşça ilgili imza ve mesajları değiştirmiş.bu nasıl bir korkaklıktır.Bu kabul edilip görmezden gelinebilinecek fotoğraflar değildir.Önümüzdeki şu mübarek ramazan bayramında ne yapıyor olacak bu çocuklar? İsyanım var.LANET OLSUN.

Şimdi bir kez sorun kendinize bu iki resim arasındaki fark niye !

flstndefp4.jpg

israildeds2.jpg

not: resimler kural gereği link olarak veriliyormuş

TERÖRÜN HER TÜRÜNÜ LANETLİYORUM.

edit---> @tenekecezve : Hocam resim linklerini düzelttim...

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar, dünyayı değiştirmek için kendimizi değiştirmeliyiz. Misal; hep deriz ki, ulan ben bir başbakan olsam ülkeyi 2 günde yola sokarım. Fakat kendi işimizi layıkıyla yapamadığımızı hiçbir zaman düşünmeyiz.

Allah bin kez belalarını versin.

Link to comment
Share on other sites

İlk resme diyecek bulamıyorum.Yardım kuruluşları mutlaka olmalı.Müslüman yada değil,dünyada yardım edilecek çok insan var.Birkaç kişinin bunu suistimal etti diye hepsini kötülemek yanlış.Ben yapamıyorum,sende yapma mantığı ile bir yere varılmaz.İçerdeki pislikler temizlenir,yola devam edilir.

İkinci resme gelirsek...Madalyonun diğer yüzü diye bakılabilir.İnsanlarının ilk resimdeki hale düşmemeleri için,kendilerine düşman gördüklerine karşı kin ve nefret duygularını ayakta tutmak,vatanlarının devamı için kendi milliyetçi fikirlerini aşılamak için yapılan bir olay.Her ne kadar çirkin bir olay gibi görünsede ben destekliyorum.Keşke bizdede öyle olsa.Dostluk kardeşlik diye diye herkesi tepemize çıkardık.Hatta dahada ileri gidip yunan,ermeni ve rumları kardeş saydırıldık.Daha dün bize her türlü kötülüğü edenlerin yaptıkları bilinçli olarak unutturuldu.Ayağımız tökezlediği anda bu kardeşlerimiz eskiden yaptıklarından daha şiddetli bir şekilde bize vuracaklar.Bunları unutmakla kardeş olunmaz.Geçmişi bilmek lazımki,geleceğe daha sağlam adım atabilelim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...