Jump to content

Rapidshare Den Direk Indiren Programlar Yazın


korkmazmemet

Recommended Posts

evet cryptload +usd+jdownloader bu 3 programda rapidshareden ve netload.in ve başka upload sitelerden de indirme yapıyor ben cryptload.in son sürümünü yüklüyorum istersen diğer programlarıda veririm ben 7 aydan beri crptload kullandım ve usd ve jdownloader bunlarıda denedim ama bence yapılan şuan a kadar en iyi program cryptload. dır o kedili köpekli şifreleri bile kırıyordu ben o şifreleri okuymazken o girip indiriyordu linki ni veriyorum bunu kullan en iyi si bu deneyimlere dayanarak söylüyorum kardeşim

cryptload 1.1.5.V

Please register to see this content.

kanka linkten indirdim bu programı ama çalışmıyor nasıl yapacapız?

Link to comment
Share on other sites

eğer antivirüs programın avanst iste uyarı verebilir ben bu programı kaç aydan beri kullanıyorum hem size virüs yedirmek le elime ne geçicek onu anlamadım kardeşim ben yardımcı olmak için link attım kendim kullanıyorum kaç aydan beri avanst virüs olarak görüyor ama ne eset nede kaspersky virüs görmüyor sizin virüs programınız ne acaba???

EN BABASI FLASHGET

Link to comment
Share on other sites

by_delux ben jdownloader kullanıyorum zaten rapidlede işim olmuyorda olduğundada onu kullanıyorum ama bir şeyi merak ettim benim bildiğim programlarda 15 dk beklemek gerekiyor yani j downloader 15 dk bekliyor ama senin koyduğun resimlerde ikincisinde wait 99 minutes yazıyor yani 99 dakika beklemek gerekiyor yazıyor neden böyle?eğer yanlış anlamadıysam her partda 99 dk beklenicekse tavsiyem j downloaderdir

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

piyasadaki bu tip programların belki çoğunu denedim... Ama CryptLoad gerçekten iyi indirme konusunda...daha hatalı part indirdiği yada hız düşmesi donma vs olduğunu görmedim... Şahsen ben öneririm :rolleyes:

CryptLoad'ı avast virüs olarak görüyor doğru... Avasta paranoyak falan demeyin programda kendi içinde haklı aslında :D Çünkü CryptLoad ilk açılışında reklam çekiyor avastta bunu virüs sanıyor... Ama bi zararı yok :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...