Jump to content

World Of Warcraft Yeni Paketi 12 Kasım'da Satışda


Zero_1577

Recommended Posts

Lich King bir gece ansızın geliyor

World of Warcraft genişleme pakedi Wrath of the Lich King, 12 kasımı 13 kasıma bağlayan gece yarısı piyasada.

World of Warcraft, dünya çapında 11 milyon oyuncu sayısına ulaşarak kendi alanında bir rekor kırdı. Haftaya aramızda olacak olan yeni genişleme pakedi Wrath of the Lich King de, şanına yaraşır bir karşılamayla memleketimize geliyor.

Oyunun Türkiye dağıtımcısı Aral, oyunu 12 kasım çarşamba akşamı bir "gece açılışı"yla saat tam 24.00'de piyasaya sürüyor. Gece açılışına katılacak noktalar, İstanbul'da Bimeks Teknoport, D&R Etiler, Elektroworld Viaport, MediaMark Ümraniye ve Teknosa Beylikdüzü, Ankara'da D&R Tunalı Hilmi, İzmir'de ise D&R Form Bornova. Standart genişleme pakedi 35 YTL'ye, özel koleksiyon pakedi ise 80 YTL'ye satılacak.

wrath-of-the-lich-king.jpg

KAYNAK:

http://yahoyt.com/h/2632/lich-king-bir-gece-ansizin-geliyor[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

bir türlü şu oyuna başlayamadım ama başlarsamda bırakamam heralde. malum iş güç! w3 oynamaktan sıkıldım artık :) birde bu oyun pahalıya maloluyor gibi birşey duydum. orjinal paketi orjinal serverlarında oynamak için ne kadar masraf yapmak gerekir??

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

BattleChest alarak şu an oyuna girebilirsn. Kendisi Wow+ Bc Expansionunu içeriyor.

http://www.hepsiburada.com/world-of-warcraft-battlechest-/productDetails.aspx?categoryid=1201111&productid=oyuncdak4309[/CODE]

Tabi 13.kasımda çıkan expansionu da alacaksın çıkınca. Ama onu erteleyebilirsin. Çünkü 70 lvl olana kadar yeni içerik bir işine yaramayacak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...