Jump to content

Dünya İkincisi Olduk


cimbombom

Recommended Posts

Dünya İkincisi Olduk

Sporda, eğitimde, bilimde ve sanatta ilk sıralarda yer almasak da teknolojide dünyada 2. sıraya yükseldik. Tabi bunu da biraz açmak gerekiyor.

Microsoft'un, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu toplam 22 ülkenin yeniden yapılanma planı, bugün yapılan bir toplantıyla duyuruldu. Microsoft Tüketici ve İnternet Servisleri adı altında hizmet verecek olan yeni yapının liderliğini, 12 yıldan beri Microsoft'ta çalışmakta olan Ebru Çapa üstleniyor. Yeni yapının bünyesinde yer alan servisler arasında; MSN, Windows ürünleri, Windows Live hizmetleri gibi son kullanıcıları yakından ilgilendiren ürünler yer alıyor.

Dünya İkincisi Olduk

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Ebru Çapa'nın verdiği bilgiler arasında, Türkiye'deki MSN kullanımına dair istatistikler de vardı. En çok kullanılan anında mesajlaşma yazılımının ülkemizdeki kullanıcı sayısı 28 milyona ulaşmış durumda.

Bu rakam ile beraber, tüm dünyada MSN'i en çok kullanan ülke; Brezilya'nın ardından Türkiye oldu.

shiftdelete.net

Link to comment
Share on other sites

bu 2. likle övünülmez fakat MSI'ın overclock yarışmasında avrupa 2.si olmak güzel bişey TÜRKİYEYİ küçümsemek iyi olur sadece imkanlar sağlanmadıgı için TÜRKİYE ilk sıralarda yer almıyor yabancı ülkelerde yapılan çalışmaların çoğunda TÜRK imzası bulunuyor bunu biliyorsunu İnş. Türkiyede olan imkan sağlamama sıkıntısını atlatıp bizde listelerde ilk sıralarda oluruz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...