Jump to content

çiçek falýnýz


mavikiz

Recommended Posts

1 Ocak - 10 Ocak tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Sari Gentiyan.

Sýcak yazý simgeleyen gizemli bir çiçektir. Dað çayýrlarýnda yetiþir. Karaktere gizem katmaktadýr. Ýçe kapanýklýk ve suskunluðun nedeni basit bir çekingenlik de olabilir. Bu simgede doðan insan inatla amaçlarýna ulaþýr. Soðuk havalarda saðlýðýna dikkat etmelidir.

11 Ocak - 20 Ocak tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Deve dikeni.

O hiç kimsenin dikkatini çekmez. Bu nedenle o sürekli kendi kendiyle uðraþýr. Bu karakteri deve dikeninin gerçek kiþiliðinin saklanmasýna neden olur ve insanlar onun bir önemli özelliðini iyi kalpliliðini fark etmezler. O iyi bir dosttur ve ailesine düþkündür. Çok çalýþkandýr. Verilen bütün isleri yerine getirir. Ama çok çalýþmak bir yana saðlýðýna dikkat edip, dinlenmesini de bilmelidir. Bu insanlarda hipertansiyon görülebilir.

21 Ocak - 31 Ocak tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Ölmez çiçek.

Bu insan ciddi birisidir. Modayý yakýndan takip eder. Çekiciliði ile etrafýndakileri kýskandýrabilir. Enerji dolu olduðu için zorluklarla basa çýkabilir ve kötü niyetli insanlarla savaþýp onlarý yenebilir.

1 Þubat - 10 Þubat tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Ökse otu.

Bu iþaretin bayaný aþýrý meraklý ve hafif hareketleri ile dikkat çeker. Ýnsanlarý bastan çýkarmak onlar için en basit istir. Bu iþaret altýnda doðan erkekler spor, vücut geliþtirme, karate, tenisle uðraþarak popülariteye ulaþýrlar. Ayrýca, bu insanlar sporla uðraþtýklarý için saðlýklý olur ve kolay hastalanmazlar.

11 Þubat - 19 Þubat tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Güzelavratotu.

Bu iþarette doðan kadýnlar gerçek güzeldirler. Ayni zamanda ciddiyetlerini korurlar. Onlara yaklaþmak kolay bir is sayýlmaz. Erkekler yakýþýklý olmasalar da usanmadan çalýþýrlar. Bu þekilde amaçlarýna ulaþmasýný da iyi bilirler.

20 Þubat - 28 Þubat tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Küstümotu (mimoza).

Bu insanlar hassasiyetleri ile diðerlerinden seçilirler. Mimoza insani yaptýðý is deðerini bulamazsa gerçekten acý çeker. Bu insan ona verilen isi neyin pahasýna olursa olsun yerine getirir. Bu yolda gerekirse kendi saðlýðýný feda eder. Ama sonuç olarak da bir deðerlendirme, bir aferin duyma ihtiyacý hisseder. Kalp krizi ve ülser kaçýnýlmaz hastalýklardandýr.

1 Mart - 10 Mart tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Haþhaþ.

Onun güzelliði herkesi büyüler. Bu insanin aðýna yakalanmak kolay, oradan çýkmak oldukça zordur. Onun yolu çok engebelidir. Haþhaþ insani kendi güçlerine inanmalýdýr, ancak bu þekilde basarili olur. Et yemeklerinden uzak durmasý tavsiye edilir. Sebzeler onun için vitamin kaynaðý ve iyi moral deposudur

11 Mart - 20 Mart tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Zambak.

Zarif bir insandýr. Zambak bir ay çiçeði olduðu için, sýrlarý ancak yarim ay olduðu zaman ortaya çýkar. Her þeye raðmen Zambak nasýl mutlu olacaðýný iyi bilir.

21 Mart - 31 Mart tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Yüksükotu.

Bu iþaretin sari ve solgun çiçeklerine raðmen, bu iþareti taþýyan insanlar kararlý bir kiþiliðe sahiptirler. Kafalarý bir makine kadar hýzlý ve dakik çalýþýr. Yasamýn en zor dönemlerinde bile hýzlý bir çözüm bulmak onlar için zor deðildir. Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler. Bir az sinirlidirler. Bas aðrýlarý çekebilirler.

1 Nisan - 10 Nisan tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Manolya.

Dürüsttür, her zaman birinci olma isteði en belirgin özelliðidir. Sosyal iliþkilerinde basarili sayýlmaz. Çünkü insanlarýn tavsiye ve önerilerine asla kulak asmaz.

11 Nisan - 20 Nisan tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Ortanca.

O iyi kalplidir, cömerttir. Bazen fazla iyi davranýr, elinde ne varsa hepsini çevresindekilere vermeye çalýþýr. Bu huyu bazen yakýnlarý tarafýndan iyi karþýlanmaz.

21 Nisan - 30 Nisan tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Dahlia.

O azamici bir kiþilik taþýmaktadýr ve bu huyu amaçlarýna ulaþmakta onu engelleyebilir. Dahlia insani baþkalarýndan çok kendine ve kendi gücüne güvenmelidir. Bu durum sadece is için deðil, özel hayatýnda da geçerli olabilir.

1 Mayýs - 10 Mayýs tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Ýnci çiçeði.

Cömert ve iyi kalplidir. Menfaatçi insanlar tarafýndan acýmasýzca kullanýlmaya yatkýndýr. Ýnci çiçeði kadýnýna iyi bir koruyucu gerekebilir. Is konusunda bu insanlar fazla sorunlar yaþamamaktadýrlar. Ani deðiþiklikler sinirlerini olumsuz etkileyebilir.

11 Mayýs - 21 Mayýs tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Semiz otu.

Kolay güvenemeyen, tehlikelerden sakýnan, her zaman darbe bekleyen, hatta sevdiði insana karþý bile dikkatli ve tedbirli olan bir insandýr. Semiz insani ile iste de, evde de geçinmek zordur. Özellikle de aþkta çekilmez olabilirler. Onlardan uzak durmak en kolayýdýr.

22 Mayýs - 31 Mayýs tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Papatya.

Bu gelenekseldir: seviyor-sevmiyor. Ýnsanlar tarafýndan zor anlaþýlsa da onlarý kendine çekmeyi baþarmýþtýr. Güzel bir dýþ görünüþe sahip olmalarýna raðmen bu insanlar, yaþamlarýný rekabet uðruna masa basýnda geçirmeye hazýrdýrlar. Iþ tutkularýnýn nedeni spora olan meraklarý da olabilir.

1 Haziran - 11 Haziran tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Çançiçeði.

Sabit karakterlidir. Her hangi bir deðiþiklik onu korkutabilir, üzebilir. Ýyi bir aile ve iyi bir is sahibi olursa bu kiþiliði yüzünden fazla zarar görmez. En sevdiði ulaþým aracý, örneðin is gezileri için tercih edebileceði araç trendir. Uçak mi? Asla!

12 Haziran - 21 Haziran tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Krizantem.

Sakin ve sessizdir, evde oturmayý sever, tedbirlidir, gözlemcidir. Olaylarda dedikoduculuk rolünü üstlenmeye bayýlýr. Amaçlarýna ulaþýr.

22 Haziran - 1 Temmuz tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Lale.

Lale erkeði þüphesiz Don Juan'dir. Hiçbir þeyi umursamaz. Lale kadýný enerjiktir. Kendine güveni sonsuzdur. Bu kadýnlarýn esleri mutsuz olurlar.

2 Temmuz - 12 Temmuz tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Nilüfer.

Su, hava ve toprak - üçü bir arada. Çok deðiþken bir kiþiliðe sahiptir. Yasam onun için kolaydýr. Zorluklarýn üstesinden gelir. Sýkýntýlarýndan çabuk kurtulabilir.

13 Temmuz - 23 Temmuz tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Menekþe.

Herkesin gözleri onun üzerindedir. Genelde gölgede saklanýr. Ama gerekirse güneþe çýkar ve ihtiyacý olan þeyi elde eder. Hafife alýnmamalýdýr!

24 Temmuz - 2 Aðustos tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Yaban gülü.

Dikenlidir. Çýplak elle tutulamaz. Tabii bu dikenler onun iyi korunmasýný saðlar. Kendini iyi savunur ve koþullara ayak uydurmasýný bilir.

3 Aðustos - 12 Aðustos tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Ay çiçeði.

Kendi yerini günesin altýnda bulmuþtur. Basarýlar onun gözlerini kapatamaz.

13 Aðustos - 23 Aðustos tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Gül.

Güllerin kralýdýr. Baþka insanlar her zaman gül insanýný kýskanýrlar. Onun aleyhine entrikalar düzenlenir, onu yerinden koparmak ve elde etmek için planlar yapýlýr. Gül hatalý deðildir. Ama bütün zamanlarda kendi eriþilmezliðini korumak güçtür.

24 Aðustos - 2 Eylül tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Hezaren (delphinium).

Kendine sert davranýr, yabancýlara ise tolerans tanýr. Çok zeki olduðu söylenemez. Bu nedenle zorluklarla karsýlaþabilir. Kendine uzatýlan yardim elini kabul etmelidir.

3 Eylül - 11 Eylül tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Karanfil.

Karanfil insani çok sabit fikirlidir. Çevresindekiler bundan rahatsýzlýk duyabilirler. Ama o yenilmezdir, her zaman doðru yolu seçer ve inatla yolunda durmaya devam eder.

12 Eylül - 22 Eylül tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Saray patý (aster).

Saray patý sonbaharýn hüzün ve kederini kapatmaya çalýþýr. Saray pati insani etrafýna neþe saçar. Maalesef bazen insanlarý neþelendirmekle gecikir. Bu insanlar iyi yönetici olabilirler.

23 Eylül - 3 Ekim tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Funda.

Bu insanlar zarafetleri ile dikkat çekerler. Onlar islerinde uzmandýrlar. Kendi altýn ellerinin deðerini bilirler. Funda iyi bir dosttur. Arkadaþýný kötü günde yalnýz býrakmaz.

4 Ekim - 13 Ekim tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Kamelya (Japon gülü).

Hoþ bir dýþ görünüþe sahiptir. Sakin ama korkusuzdur. Hareketlerinde çocuksuluk sezinlenir. Sanata yatkýnlýklarý vardýr.

14 Ekim - 23 Ekim tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Leylak.

Leylak saflýðýn, tazeliðin, gençliðin simgesidir. Çalýþkan bir insan olan Leylak baþkalarýna da yardim etmekten zevk alýr. Kýskanç is arkadaþlarýn dikkate almamalýdýr.

24 Ekim - 2 Kasým tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Freesia.

Korkusuz, inatçý kiþilikleri bazen zarar verebilir. Bu iþaretin insanlarý çok sevimli ve sempatik olurlar. Bu sayede islerinde de ilerleme gösterirler. Bir az diplomatik davranmalýdýrlar.

3 Kasým - 12 Kasým tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Orkide.

Orkide insani gizemli ve anlaþýlmaz kiþiliði ile dikkat çeker. Þüphecidirler. Çevrelerindeki insanlara karþý dikkatli yaklaþýrlar. Sabýrla, çalýþarak istediklerini adým adým elde ederler.

13 Kasým - 22 Kasým tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Peony.

Peony insani saðlýðý için endiþelenmeyebilir. Her koþula dayanýklýdýr. Tabii isinde çok çalýþtýðý zamanlarda ara vermeli, dinlenmelidir. Bir az daha tutumlu olmalýdýr. Ve planlarýnda savurgan davranmamayý öðrenmelidir.

23 Kasým - 2 Aralýk tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Glayöl (Gladiolus).

Glayöl insani özel yetenekleri ile diðerlerinden farklý olmasa da, çok çalýþkan ve basarilidir. Ýyi yönetilirse çok þey elde edebilir. Ancak kendini övmekten hoþlanýr.

3 Aralýk - 12 Aralýk tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Keklik otu.

Sýcaðýn sembolüdür. Tazeliði ve rüzgarý sever. Dikkat merkezinde olmaya bayýlýr. Maymun iþtahlýlýðý ile bazen sýnýrlarý geçebilir. Ýþte bir eleþtiri alýrsa hemen savunmaya geçer ve sýyrýlmayý baþarýr.

13 Aralýk - 22 Aralýk tarihlerinde doðanlar:Çiçeðiniz: Lotus.

Temizlik sembolüdür. Asya insanlarý için çok þey ifade eder. Buralarda sadece egzotik açýdan deðerlendirilir. Lotus insani zevklidir, amaçlarýna kolay ulaþýr. Ýnsanlarla iliþkilerinde daha esnek davranmalýdýr.

23 Aralýk - 31 Aralýk tarihlerinde doðanlar:

Çiçeðiniz: Akça.

Bu iþaret altýnda doðan insanlar iyi arkadaþ, dost olurlar. Güvenilirdirler. Sakin ve öfkelenmeyen kiþilikleri var. Onlarý kýzdýrmak zordur.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...