Jump to content

‘Webcam’de farklı bir deneyim


trendmark

Recommended Posts

‘Webcam’de farklı bir deneyim

2390770.jpg

Singapur tabanlı multimedya ürünleri üreticisi Creative, en son ürettiği Web kamerasıyla İnternet üzerinden görüntülü iletişim kurmayı ciddiye alanları mutlu edecek yenilikler sağlıyor. Oldukça işlevsel olan Creative Live! Cam Optia, 30 kare/saniye görüntü sağlamanın yanı sıra kurulum için sürücü de gerektirmiyor.

Şu ana kadar pek çok popüler olmuş Web kamerasına imzasını atan Creative, yeni ürünü Creative Live! Cam Optia ile İnternet üzerinde görüntülü iletişimin sınırlarını genişletiyor. Saniyede 30 kare görüntü akşını sıkıştırılmamış bir şekilde sunan Cam Optia, oldukça akıcı ve net görüntü elde edilmesini sağlıyor.

Dikiş makinesini andıran sıra dışı bir tasarıma sahip Cam Optia, akrobatik bir hareketliliğe sahip. Çok eksenli gövdesi sayesinde ürün, yatay bir şekilde 15 derece ileri ve geri ötelenebilirken, dikey olarak da 270 derece oynatılabiliyor. Eğer objektif 0 derecelik bir açıyla aşağı doğru çevrilirse, ‘mahremiyet modu’ devreye giriyor ve görüntü kesiliyor.

Ürünün en önemli özelliklerinden bir diğeri ise kendini bilgisayara olabilecek en hızlı bir şekilde tanıtması. Windows XP SP2 (ve ilerisi için Windows Vista) yüklü bilgisayarlar ürünü çalıştırmak için herhangi bir sürücüye gerek duymuyor; ürün, tıpkı USB disklerde olduğu gibi USB girişine takılır takılmaz çalışmaya başlıyor.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...