Jump to content

Adsl Bağlantım Düşmeye Başladı


jeta1me

Recommended Posts

3 Gün önce PERFECT XP SP3 DRIVER Sürümünü Download Ettim ve Sistemime Kurdum herşey Yolunda Gibiydi Ama 30 Dkda Bir bazen Daha Çok sıklıklarla ADSl bağlantım Kopmaya Başladı. Kablosuz olarak internette bağlanıyorum. Modemin ayar girdiğimde internet bağlantı yok adsl bağlantı yok yazıyor ama modem yakınımda adsl ışığında sorun yok. Bu pc den kaynaklanıytor diye gittim başka bir pc dede kurdum ordada kablosuz internet aynı sorun oradada oldu. Driver sorunlarım olduğu için bu sistemi seçmiştim yardım ederseniz sevinirim yada böyle klasik xp sp3 lü driver paketli düzgün bir xp varsa verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Adsl düşmesinin bahsettiğiniz Perfect Xp ile bağlantısı yoktur. Başka Xp kursanız da sorun düzelmez hata başka yerdedir çünkü. Onbin kişi indirip kullanmış, internet cafeye format atıldı o cd ile anamakineye kadar. Adsl ile veya ağ ile alakalı hiçbir şikayet gelmedi. Başka bir faktör ters olabilir bahsettiğiniz fonksiyon, öyle bağlanıyorsanız ki ağ ile ilgili hiçbir modifiye veya çıkarılma yapılmamış sürümdür o açıdan standarttır zaten..

Link to comment
Share on other sites

konu dün açılmış ama söleyeyim.bugün bende de oldu.sadece bende değil bir sürü arkadaşımda oldu o olay. hat gidiyor bazen. ben hatayda erzurumda var bildiğim kadarıyla. yani senden değil adsl sistemden kaynaklanan bir problem olması lazım.

Link to comment
Share on other sites

dns ayarlarından kaynaklı olabilir youtube eklentisi mevcut sanırım dns ayarlarınızı değişip deneyiniz

ama tabiki komple kesiliyosa pc den değildir ama eğer pc den olduğunu düşünüyorsan bunları bi dene

örn:

4.2.2.2

4.2.2.3

veya

4.2.2.5

4.2.2.6

veya open dns kullanın

208.067.222.222

208.067.220.220

kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

sp3 kablosuz ağlarda sorun yaratabiliyor bunu bende yaşadım everest ultimate edition kur özet çıkartarak donanımlarını yaz driverlarına gerek ben gerek tnctr üyeleri yardımcı oluruz. sp2 orjinal bi cd kur. ama tabiki adsldende kaynaklanabilir sorun. ben normal xp kurduğunda driver sıkıntısı çekmeyeceğini belirtmek istedim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...