Jump to content

Windows 0x80070002 Hatası...


deli_petro06
 Share

Recommended Posts

Yakın dönem de Windows 10  19041.508 sürümünü yükledim ve diğer windows güncellemeleri için aynı hatayla karşılaştım. Ve araştırırken bu konuya denk geldim. Yardımcı olabilir düşüncesiyle ekliyorum. Orjinal konu İngilizce olduğu için bu kısımdan sonrası google çeviri olacak. Yine de yardımcı olacaktır...

Bu küçük olay, kısa süre önce güncellemeleri ve Microsoft'tan en yeni güncellemeyi yüklemeye çalışırken yeni dizüstü bilgisayarlarımızdan birinde meydana geldi.
Googled ve bu uygulanabilir çözümü buldu. Bu hatayı aldığınızda da diğer güncellemeler için çalışmalıdır. Bu tarihinde yapıldı
Window 10 Pro x64 Build 2004 19041.488. Unutmayın, tüm bilgisayarların farklı konfigürasyonları vardır. Bunlar sadece genel bir kılavuz, tamam mı?
Windows 7, 8 veya 8.1 hakkında bilmiyorum. Birisi isterse deneyebilir ve bulgularını buradan bildirebilir.
Dürüst olmak gerekirse, bu işletim sistemleri için işe yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz. Bunu kendi sorumluluğunuzda yapın!

Hadi başlayalım:

***NOT***
Güncellemeleri denemeden önce Sistem Geri Yükleme noktalarını kullanmak ve ardından tekrar denemek gibi başka çözümler olsa da, bu düzeltme içindir.
bu belirli ancak yaygın hata koduyla yüklemenin tamamlanması. Alternatifleri anlamamıza yardımcı olun. Burada birçok dahi var. :)


Pencereleri güncellerken 0x80070002 Hatasını almak mümkündür. Sonuç olarak güncelleme işlemi tamamlanmayacak ve bilgisayarınız
dosyaları iletemeyecek. Bilgisayarınızın 0x80070002 Hatasını almasının nedeni, sahip olması gereken tüm dosyalara sahip olmamasıdır.
yazılımınızı güncellerken aktarıldı. Bu, dosyalar indirildikten ve bilgisayara çıkarıldıktan sonra ortaya çıkan bir başlatma hatasıdır.
Aslında, bazı insanlar için oldukça yaygın bir durum.

***NOT! HER ZAMAN, DEVAM ETMEDEN ÖNCE LÜTFEN BİR SİSTEM GERİ YÜKLEME NOKTASI OLUŞTURUN ***

Önce şu 3 adımı deneyin:
1. Yönlendiricinizi yaklaşık 1 saniye kapatarak (fişini çekerek) sıfırlayın. 30 saniye,
açın, bilgisayarı yeniden başlatın. Windows Güncellemelerini tekrar deneyin.
2. Ağ bağdaştırıcısını güncellemeyi denediniz mi?
3. Kablolu / kablosuz ağ bağlantısı kullanıyor musunuz?

*** Yönlendirici ve adaptör aygıt yazılımını güncelleyin ***

Yönlendiricinizin veya ağ bağdaştırıcınızın, özellikle yalnızca WEP güvenliğini kullanarak veya güvenlik olmadan bağlanabiliyorsanız, bir ürün yazılımı yükseltmesi gerekebilir.
Firmware, bir donanım aygıtına gömülü olan ve aygıtın işletim sistemiyle nasıl etkileşime girdiğini kontrol eden yazılımdır.

Yönlendirici veya adaptör üreticisinin web sitesinden bir ürün yazılımı yükseltmesi indirin ve web sitesindeki yönergeleri izleyerek veya indirilen dosyayla uygulayın.
Hatta burada, bu topluluğun yükleyicileri tarafından burada bulunan birçok mükemmel sürücü uygulamasından birinde bulabilirsiniz. Bu en çok sorunu çözer
zamanın. Değilse, aşağıdaki adımları deneyin.

*** Hatayı Manuel Olarak Düzeltme ***

Hatayı manuel olarak düzeltmek için, kısmen indirilen tüm dosyaları kaldırmanız ve Windows dosyalarınızı güncellemeyi yeniden denemeniz gerekecektir.

1. Windows masaüstünde Windows logosu + R tuşlarına basın ve menü açıldığında

2. Aşağıdaki komut services.msc'yi girin

3. Çalıştır kutusuna services.msc yazın ve "Enter" tuşuna basın.

Spoiler

PdOnbd.jpg

4. Bu, "Yerel Hizmetler" penceresini açacaktır.

Spoiler

PdO399.jpg

5. Yerel Hizmetler penceresinde "Otomatik Güncellemeler" adını veya yoksa "Windows Güncellemeleri" adını bulun ve sağ tıklayın.

6. Sağ tıklamada, açılır menüde "Durdur" a basın. Bu, Otomatik Güncellemelerin (veya Windows Güncellemelerinin) durumu düzeltmek için duraklamasına neden olur. Yerel Hizmetler penceresini KAPATMAYIN.

Bu noktada "Yazılım Dağıtımı" klasörüne gidip içeriğini silebilir veya klasöre başka bir ad verebilirsiniz. Klasörü yeniden adlandırmanız önerilir,

7. Windows masaüstünde Windows logosu + R tuşlarına basın ve menü açıldığında (Çalıştır penceresini nasıl açacağınız sizin seçiminizdir)

8. Bu yükseltilmiş bir Komut İstemi OLMAYACAKTIR. Çalıştır'a "cmd" komutunu girin, Enter tuşuna basın. ve bilgisayar sizi DOS komut istemine götürecektir.

Spoiler

PdOSFJ.jpg

9. DOS komut isteminde bu komutu “cd% windir%” yazın (tırnak işaretleri olmadan) ve Enter tuşuna basın.

10. Şimdi Windows dizininde olmalısınız.

11. Windows dizininde, "ren SoftwareDistribution (aralarındaki boşluk) SoftDisTemp" (tırnak işaretleri olmadan) girin ve "Enter" tuşuna basın. . Bu, Yazılım Dağıtımı klasörünü yeni SoftDisTemp adıyla yeniden adlandıracaktır.

12. DOS penceresini kapatmak için "Exit" yazın ve "Enter" tuşuna basın.

13. Şimdi "Yerel Hizmetler" penceresine geri dönün ve yeniden başlatmak için "Otomatik Güncellemeler" e (veya kullanmanız gereken Windows Güncellemeleri) sağ tıklayın. Açılır menüden Başlat'a tıklayın. Yerel Hizmetleri kapatın.

Spoiler

PdO1KD.jpg

14. Windows dosyalarını yeniden güncellemeyi deneyin.

Spoiler

PdO5Lg.jpg

Bu adımları dikkatlice izledikten sonra, dizüstü bilgisayarı mevcut Microsoft güncellemeleriyle kolayca güncelleyebildik. Bu prosedür başarısız olursa,
tüm sürücülerinizin doğru şekilde güncellendiğinden emin olun, yönlendiriciyi / modemi sıfırlayın, bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından tekrar deneyin. Hala başarısız olursa, tüm önerebileceğimiz
ek yardım için Google Arama'ya. Ancak bu adımlar, 0x80070002 hatası için zamanın% 98'inde çalışır. (Her zaman% 2 sorun vardır) İyi Şanslar!

Orjinal Konu Linki

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Benim hiç böyle sorunlarım olmaz. Ben hiç güncelleme hatası almam.

NEDEN Mİ?

Çünkü ben sistem kurar kurmaz Defenderi, Mağazayı ve Update'i kökünden silerim. Güncelleme ile işim olmaz. 

NOT : Windows 10 kullanan ve update'i açık olanlara Allah sabır versin. Her gün her an güncelleme geliyor. Buna ömür yeter mi? Zaten sorunlu bir sistem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Windows Update'yi kullanıyoruz.

NEDEN Mİ ?

En basitinden  Microsoft store de bulunan Netflix uygulaması için.

NOT :  Store'de bulunan kendi uygulaması 4k çözünürlüğe kadar görüntü vermekte.  Browserlar hem daha fazla ram tüketiyor hem de max 1080p veriyor.

 

 

Edited by VentMois
Link to comment
Share on other sites

Bazen güncellemelerle alakalı mesajlar yazdığım da güncellemeyle kafayı bozduğumu düşünebiliyorlar. Aslında mümkün olsa windows bile kullanmayacağım. Herhangi bir linux sistemi sürekli güncellemeden uzun süre sıkıntısız kullanabiliyorum. Ancak iş windows a gelince işler değişiyor. Windows kullanmaya başladığım ilk andan itibaren defalarca güncelleme kaynaklı oyun, program v.s hataları aldığım çok oldu. Özellikle oyunlarla alakalı bu sıkıntı daha fazla oluyor. Win10' la birlikte iş programlar için de sıkça yaşanır hale getirdi. (tamamen kişisel düşüncem). Bende son dönemlerden itibaren güncellemeleri devre dışı bırakıp belli periyotlar da açarak yapmayı planlıyorum. Performansı düşürmek konusunda çok fazla etkisi olduğunu düşünüyorum. Ve 1909 sürümünden itibaren sürekli 5-6 gb civarı bir güncellemeyi C diskinde bloke etmesi canımı sıkıyor. Üstüne bir de diğer pc lerin daha hızlı güncelleme alması için benim pc' mi, interneti mi kullanması da sinir bozucu. Ama sistemi güncel kullanmaya zorlayacak sebepler var. Özellikle son dönem çıkan oyunlar için windowsun güncel olması gerekebiliyor. Ya da X programdan hata alıyorsunuz ve güncelleme kaynaklı olduğu olabiliyor. Yanlış anlaşılmasın. Ben güncelleme meraklısı değilim...

Link to comment
Share on other sites

NetFlix uygulaması ve Oyunlarla işim olmaması ve neredeyse 2-3 ayda bir sıfır sistem kurma merakım nedeniyle Update, Mağaza ve Defenderi komple kaldırıyorum.

Ayrıca Wireless olmayan yerde bilgisayarı kullanmak istediğim zaman mecburen cep telefonundan bilgisayara internet vermek zorunda kalıyorum. O zamanda bilgisayar update yapacağım diye cepteki interneti sömürüyor ve beni perişan ediyor.

Tabi ki Update, Mağaza ve Defenderi kullananların kendilerine göre gerekçeleri vardır.

Ben sadece fikrimi söyledim ve nedenlerini yazdım.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...