Jump to content

Kerio Winroute Firewall 6.5.2.5172 Full


hakanakt

Recommended Posts

Uzun süredir hazırlamayı düşündüğüm ama bir türlü fırsat bulamadığım bir çalışmaydı.Repack değildir orjinal setup dosyasına lisans bilgilerini entegre ederek hazırladım.güle güle kullanın

Kerio WinRoute Firewall 6

Kerio WinRoute Firewall, kullanım kolaylığı, yüksek güvenlik özellikleri, ve kullanıcı erişim kontrolü konusundaki standartları yükseltmeye devam ediyor. Kurumsal ağlar için temelden tasarlanmış olup, dışardan ve içerden gelebilecek saldırılara ve virüslere karşı tam koruma sağlamanın yanında, web sitelerine de içerikleri doğrultusunda kısıtlamaları otomatik olarak gerçekleştirir.

Derin incelemeli güvenlik duvarı

ICSA Laboratuvarları tarafından kurumsal güvenlik duvarları klasmanında tam sertifikasyona sahip olan Kerio Winroute Firewall, detaylı kural tanımlama imkanları ile hem 'stateful' paket incelemesi, hemde ayrıntılı protokol inceleme modülleri sayesinde tüm gelen ve giden internet trafiğinizi denetlemenize olanak tanır. Kurulum esnasında ve daha sonra, kural yaratma sihirbazları sayesinde güvenlik yöneticilerinin işlerini kolayca ve hızlıca yapabilmelerini sağlar.

VPN, VPN İstemci & SSL VPN

Kerio WinRoute Firewall, dahili SSL tabanlı VPN sunucusu ile hem istemciden sunucuya, hemde sunucudan sunucuya sanal ağ bağlantıları tesis etmenizi kolaylaştırır. Bu sayede, merkez ofis ve şube bağlantıları, ve uzaktan çalışan personelinizin kurumsal ağınıza erişimleri, her zaman için yüksek güvenlik ile gerçekleşir. İstemci modülü gerektirmeyen Clientless SSL VPN özelliği sayesinde, uzak kullanıcılar sadece bir internet bağlantısı ve herhangi bir internet gezgini kullanarak, kurumsal ağınızda bulunan kaynaklara güvenli biçimde erişebilir.

Antivirüs korumalı ağ geçiti

Kerio WinRoute Firewall kurumsal ağınızın ağ geçiti olarak gelen ve giden tüm elektronik posta, web trafiği, ve FTP transferlerinin virüslerden arındırılmasını entegre McAfee Antivirüs modülü ile gerçekleştirir. McAfee modülünün dışında, çeşitli 3. parti anti-virüs yazılımları ile de tam uyumlu olarak çalışabilmektedir.

Sörf Koruması

Kerio WinRoute Firewall, dahili ISS Orange Web Filter modülü sayesinde, gezilen web sitelerini ve görsel öğeleri 58 ayrı kategoride tasnifleyip, kurumunuzun uygun bulmadığı içerikleri engellemesine olanak tanır. Bu sayede şirketler, eğitim kurumları, ve kamu kurum ve kuruluşları hem yasal yönden sorumluluk gerektiren uygunsuz içeriklerden, hem de çalışanlarının verimliliği yönünden de tedbirli olmanın rahatlığını elde eder.

İçerik Filtreleme

Kerio WinRoute Firewall, ileri düzey güvenlik özellikleri arasında MP3 müzik bloklama, kendiliğinden açılan gezgin pencereleri ve potansiyel olarak tehlikeli olabilecek programların filtrelenmesi gibi gelişkin imkanlar sağlar. Dahili P2P Eliminator modülü, Kazaa gibi peer-to-peer ağların kullanımı isteğiniz doğrultusunda kısıtlar.

Kullanıcı bazlı erişim yönetimi

Ağınızdaki her kullanıcı, internet'e erişirken önce Kerio WinRoute Firewall'ın web tabanlı arayüzünden giriş yapmaya mecbur kılınabilir. Böylece, kısıtlamalar kullanıcı bazında, ve ip adresinden bağımsız olarak gerçekleşebilir. Active Directory ortamlarında bu girişler kullanıcı müdahalesi gerektirmeden şeffafça gerçekleşir.

Hızlı İnternet paylaşımı

ADSL, kablo modem, ISDN, uydu sistemleri, dial-up ve kablosuz internet bağlantılarını sorunsuzca paylaştırabilen Kerio WinRoute Firewall, küçük, orta ve büyük ağlarda randımanlı internet kullanımını sağlar. Kullanıcılar bir internet bağlantısında problem olduğunda, yedek olarak tanımlanmış 'fail-over' bağlantısına otomatik olarak geçirilirler.

VoIP ve UPnP desteği

Kerio WinRoute Firewall, H.323 ve SIP protokolleri ile tam uyumlu çalıştığından, tüm VoIP trafiğinizi sorunsuzca internete yönlendirirken, VoIP altyapınızın internet üzerinden gelebilecek saldırılara karşı korunmasını sağlar. MSN Messenger gibi UPnP desktekli yazılımların, router ve/veya firewall üzerinde detaylı port ve protokol ayarları gerektirmeden anında çalışabilmelerine olanak tanır.

Kolay yönetim, uyarılar, ve istatistik raporlarıYönetici konsolu, firewall'dan ayrı ve uzak bilgisayarlara kurulabilmekte, ve firewall ayarlarının her yerden yapılabilmesine olanak tanır. Tüm önemli olaylar, yöneticilere elektronik posta yoluyla otomatik olarak bildirilir. Temiz ve anlaşılır istatistiksel raporlar, ve detaylı loglar sayesinde yöneticiler hızlıca sorunlardan haberdar olup, kullanım alışkanlıklarını tespit etmekte fazla vakit kaybetmezler.

kerio1cj8.png

kerio2lq8.png

Kerio Winroute Firewall 6.5.2.5172 Full

Link to comment
Share on other sites

Hayır Kurman Gerekmiyor Ama pcde 2 tane enternet kartı olacak birinden modemi baglacaksin digerindde hub la kablo gotureceksin..

nette arastırsan bununla ilgili cok iyi resimli anlatımlar mevcut..

Hakan Cok Tsk Ederim İyi bir Calisma

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...