Jump to content

Ssd Disk'inizin ömrünü Uzatmak İçin Yapılması Gerekenler


canhayelmert3
 Share

Recommended Posts

Merhabalar Arkadaşlar.Günümüzde artık neredeyse hepimiz ssd disk kullanmaktayız.Buna istinaden güzel bir video çektim ve sizler ile paylaşmak istedim.

Video'daki Tanıtımı yapılan program vb. unsurların hepsi "ALINTIDIR"...Alıntı Program ve ayar önerileri "TNCTR vb. sitelerden" elde edilmiş olup yapılması gereken tüm ayarlar test edildikten sonra tek video altına toplanmıştır.Video olma sebebi genel anlamda kendimi daha açık izah edebildiğim ve görsel anlamda herkesin kolay anlaması anlamında video olarak paylaşıma sunulmuştur.

Şunu'da belirtmek isterim arkadaşlar. 

Şayet site yöneticilerimiz izin verirse 

1-) Koymuş olduğum videolar Youtube üzerinden paylaşılmaktadır.Sakın zannetmeyin'ki abone toplayayım veya tıklanma olsun veya izlenmem olsun amacım kesinlikle bu değildir.

2-) Şayet böyle düşünen varsa Paylaştığım video linkine hiç tıklamadan ve izleme yapmadan program aracılığı ile (youtube video downloader tarzı) direk indirebilirsiniz arkadaşlar.Bu durumda kanalıma tıklama ve izleme yansımamaktadır.(Bizzat denedim)

Eğer yukarıdaki 2 madde'de belirttiğim şeyler konusunda sıkıntı olmayacaksa site yöneticilerimizin izni olursa kanalımda paylaştığım pc hızlandırma tarzı videolar mevcut burada paylaşmak istiyorum.Dediğim gibi izlenme tıklanma abone için yapmıyorum.sırf böyle algılama olmasın diyede bana tıklama ve izleme yapılmasın diye yönteminide açıklıyorum herkese.Eğer site yöneticilerimiz uygun görmez ise bu video'dan başka paylaşım yapılmayacaktır.Site yöneticilerimiz ne derse odur.Saygılarımla.

 

Video Linki : 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Merhabalar akillialtay1995.Videomu izlediğiniz ve beğendiğiniz için teşekkür ederim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Tnctr.com sitesine koyma amacım videolarımı herkese yararlı olabilmektir amacım.Herhangi bir abone izleme tıklama gibi bir beklentim yoktur.Dilerseniz youtube video downloader tarzı programlar ile izlemeden tıklamadan abone olmadanda videolarımı indirip bilgisayarınızda izleyebilirsiniz.Tabiki'de yinede abone olup izlediğiniz için nezaketiniz için teşekkür ederim.

 

Merhabalar AdnanGumus.Yapmış olduğun yorumlar için çok teşekkür ederim.Bende tnctr ailesine çok uzun zaman önce katıldım.ancak hiç paylaşımda bulunmamıştım.iş güç derken vakit bulamıyorduk.ancak ister istemez zaman geçtikçe bilgi birikimi oluyor.bazende iyi olmuş diyorum.birikimleri birleştirip sonrasında gereken bilgileri bir araya getirip paylaşmak daha yararlı oluyor.Onun için elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum açıkcası.videolarım uzun olabilir ama fazla detaylı anlatmaya çalıştığım içindir.insanları sıkmadan anlamaya çalışıyorum ama detaylı anlatmadıktan sonra.al bu program hızlandırıyor bilgisayarı nasıl kullanırsan kullan demekte anlamsız oluyor açıkcası.Ondan dolayı kısa videom yoktur genelde :) Allah izin verirse bugün paylaşacağım bir şeyler.Umarım beğenirsiniz işinizi fazlası ile görür.Saygılarımla.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık süper olmuş. Bende 128 gb. liteon ca1-8d128 ssd var. Bu ssd ye ait bir program (samsung magician) gibi bulamadım. Performansı fena değil. Ama kanımca böyle bir programı olsa en azından trim modu, rapid mod, ahcı ayarlarını yapabilirim. Bu ssd için uygun bir program bulabilirmiyim ? ve de ahcı driver ını nasıl bulabilirim ? Rapid modu nasıl açabilirim ? Teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...