Jump to content

Belgelerim Klosörünün Simgesi Neye Baglı ?


roach_16

Recommended Posts

ya arkadaşlar böle bi konu açmak istemiyorum çok saçma ama çaresiz kaldım denebilr birazda sabırsızlıktan :pardon:

Belgelerim simgesi ile ilgili bir deişikli yapmak istiyorum bide yeni bir şeyler denemek istiyorum da I386 klosöründe belgelerimhangi dosya yada dosyalara bağlı ?

Link to comment
Share on other sites

önemli değil yaw.ne olacak.önemli olan dayanışma.takıldığın bir yer olursa önce forumda yaz eğer net cevap bulamazsan konu aç.nede olsa tnctr bu forumu kirletmemek lazım değil mi :pardon::wacko::(

katılıyorum bende ondan utnıyorum diyorumya bulamadım abi bulsam açıcam ama biliodum o dosya oldugunu her zaman denerim önceden bu sefer denemedim hemen atıldım sordum bir daha yapmıcam :pardon: TNCTR yardım sever bir site bilgiyi paylaşmayı seviyo burda herkez önemli olanda bu zaten hayatım boyunca hiç forumda takılmayı sevmemdim ama baglandım buraya :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Bu tip ufak sorular için destek sayfasında bir başlıkta vesaire sorabilirsin, görülür emin ol. Ya da bizlere bi ö.m. at cevapsız kalmaz <_<

Forum yavaşlıyor herhalde yoğunluktan sık sık yapmayın böyle :D Ben de tncsever olacağım yakında, çok daha iyi bir server'da barınmayı hakediyor tnctr. Yavaşlık, bağlantı kesilmesi hatta Ips driver error yaşıyorum neyse sorun yok şimdilik.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...